Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Proiect incinta

Vizitator alex_paval

Postări Recomandate

Vizitator alex_paval

Salut tuturor! Ma gandesc sa fac o incinta unui difuzor de 12" de 200W pt un sub woofer activ.Proiectul de mai jos este unul care mi se pare foarte interesant si as vrea sa stiu daca sa mai fac modificari(filtre bass etc.) sau sa realizez altceva mai bun care imi recomandati.Astept pareri.Cu stima, Alex.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mircea888

2

• radue

1

• Kenwood_DJ

1

• Dr4g0n

1

Top autori în acest subiect

pai ti se pare tie ca ai difuzor de 8" YDD200Lpp ?? spune ce difuzor ai ... proiectul ala e pt alt difuzor si fiind vorba de BP6 iti tebuie neaparat parametrii la dif pt a putea simula ceva in programele aferente !

Link spre comentariu
Vizitator alex_paval

Putere de iesire: 200W RMSRaspuns in frecventa: 35~20000HzDrivers: Woofer 12 inchImpedanta: 4 OhmSNR: >75dBastea sunt datele lui dar nu scrie ce firma este.atat stiu despre el

Link spre comentariu

SNR ??? :smt003 Iti spun din prima: alege un difuzor cunoscut, apoi iti spunem noi ce incinta sa faci. Incinta aceasta este un tip de incinta care forteaza foarte mult difuzorul, iar difuzorul ales de tine sigur este o chinezarie, care nu face fata in aceea incinta la o putere rezonabila. :yawinkle:

Link spre comentariu
Vizitator alex_paval

Pai acest difuzor este de la sistemul meu 5.1 :rolleyes: .Nu-mi pot permite altul, :goodman: ,cand diful este in incinta lui, la vol maxim se aude urat,dar cand il scot nu se distorsioneaza deloc si ziceam sa-i fac alta incinta :(.

Link spre comentariu

pai daca tot nu ai parametrii la el incearca sa respecti volumul incintei originale.daca bass-reflexul nu vajaie atunci pastreaza si dimensiunile acestuia, daca vajaie aerul prin el incearca sa-l maresti putin in diametru.

Link spre comentariu
Vizitator alex_paval

Cand dau la maxim,daca stai in fata gaurii pe unde iese aeru , se simte si la 5 metri aerul....reflexul se aude super intr-un colt al camerei.Deci fac o incinta mai mare..multumesc tuturor care si-au dat interesul

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări