Seppy Postat Mai 1, 2021 Partajează Postat Mai 1, 2021 caut pentru o combina Sony un tranzistor digital KRC 103S ( in capula SOT-23 notat NC ) Este un tranzistor digital NPN cu R1=R2 - 22kohmi . Are cineva de vanzare o asfel de componenta ( eventual echivalenta ) Multumesc ! Sarbatori fericite de Pasti ! Link spre comentariu
validae Postat Mai 1, 2021 Partajează Postat Mai 1, 2021 Am pe la serviciu o combină dezmembrată, mă uit Luni şi dacă găsesc, ţi-l dau.Nu ştiu dacă e chiar Sony combina dar ştiu că e ceva firmă bună.Dacă postai de aseară mă şi uitam deja, că am fost de serviciu... Link spre comentariu
UDAR Postat Mai 1, 2021 Partajează Postat Mai 1, 2021 https://www.tme.eu/ro/details/mmbtrc103ss-dio/tranzistori-smd-npn/diotec-semiconductor/mmbtrc103ss/ Link spre comentariu
Seppy Postat Mai 1, 2021 Autor Partajează Postat Mai 1, 2021 (editat) Multumesc , nu e nici o graba , e bine dupa sarbatori . Am primit combina pentru dezmembrat , ea functioneaza tot numai are sonorul pe mute .Am gasit defect acest tranzistor si pentru atata parca nu as arunca-o . Nu e problema si daca e ceva echivalent sa pun in loc ,am vrut initial sa "confectionez " asa ceva din componente THT dar e foarte mic spatiul intre placa si carcasa Multumesc inca o data ! Sarbatori fericite ! Editat Mai 1, 2021 de Seppy Link spre comentariu
Seppy Postat Mai 1, 2021 Autor Partajează Postat Mai 1, 2021 Acum 7 minute, UDAR a spus: https://www.tme.eu/ro/details/mmbtrc103ss-dio/tranzistori-smd-npn/diotec-semiconductor/mmbtrc103ss/ Multumesc , in caz ca nu gasesc altundeva o sa comand de acolol . Link spre comentariu
Gogured Postat Mai 1, 2021 Partajează Postat Mai 1, 2021 Poti monta un tranzistor SMD cu o rezistenta SMD Baza-Emiter lipita direct pe terminale si inseriezi cu Baza o rezistenta tot SMD ... Trebuie numai sa intrerupi traseul care se conecteaza in Baza si sa inseriezi o rezistenta SMD ... care rezistente se gasesc in aproape orice montaj ( placa de baza , telefon mobil , e.t.c. ) Eu asa procedez cand nu se justifica cumpararea unui singur tranzistor DIGITAL .... Spor la treaba ! Link spre comentariu
dan cod Postat Mai 2, 2021 Partajează Postat Mai 2, 2021 La tme sunt dar când a fost urgent am făcut și eu smd și nu-i mare lucru. Link spre comentariu
validae Postat Mai 2, 2021 Partajează Postat Mai 2, 2021 Nu cred că merită deranjul să comanzi la TME doar pentru două rezistenţe ce se pot adăuga uşor unui tranzistor ordinar.... Link spre comentariu
validae Postat Mai 3, 2021 Partajează Postat Mai 3, 2021 Am căutat pe placa despre care vorbeam, dar din păcate nu e niciun tranzistor digital pe ea.Probabil varianta cu un tranzistor smd şi rezistenţe adăugate rămâne cea mai bună. Link spre comentariu
Seppy Postat Mai 3, 2021 Autor Partajează Postat Mai 3, 2021 (editat) Multumesc mult , o sa incerc sa rezolv cu tranzistor digital facut din componente . Sa comand la TME nu prea se merita , eu am nevoie numai de o bucata , nu e vorba de pret ,dar e pacat ca o sa ramana nefolosite . O zi buna Editat Mai 3, 2021 de Seppy Link spre comentariu
Seppy Postat Mai 3, 2021 Autor Partajează Postat Mai 3, 2021 Va multumesc pentru sfaturi si ajutor , am improvizat un tranzistor digital si l-am lipit in loc ( a fost oarece dificil , deh vederea ) , aparatul functioneaza perfect . O zi buna Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum