Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

digital tranzistor

Seppy

Postări Recomandate

caut pentru o combina Sony  un tranzistor digital  KRC 103S  ( in capula SOT-23 notat NC ) Este un tranzistor digital NPN cu R1=R2 -  22kohmi . Are cineva de vanzare o asfel de componenta  ( eventual  echivalenta  )

Multumesc !

Sarbatori fericite de Pasti  !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Seppy

5

• validae

3

• UDAR

1

• Gogured

1

Top autori în acest subiect

Am pe la serviciu o combină dezmembrată, mă uit Luni şi dacă găsesc, ţi-l dau.Nu ştiu dacă e chiar Sony combina dar ştiu că e ceva firmă bună.Dacă postai de aseară mă şi uitam deja, că am fost de serviciu...

Link spre comentariu

Multumesc , nu e nici o graba , e bine dupa sarbatori . Am primit combina pentru dezmembrat , ea functioneaza  tot numai are sonorul  pe mute .Am gasit defect acest tranzistor  si pentru atata parca nu as arunca-o . Nu e problema si daca  e ceva echivalent  sa pun in loc ,am vrut initial sa "confectionez " asa ceva din componente THT dar e foarte mic spatiul intre placa si carcasa

Multumesc inca o data !

Sarbatori fericite  !

Editat de Seppy
Link spre comentariu

Poti monta un tranzistor SMD cu o rezistenta SMD Baza-Emiter lipita direct pe terminale si inseriezi cu Baza o rezistenta tot SMD ...

Trebuie numai sa intrerupi traseul care se conecteaza in Baza si sa inseriezi o rezistenta SMD ... care rezistente se gasesc in aproape orice montaj ( placa de baza , telefon mobil , e.t.c. )

Eu asa procedez cand nu se justifica cumpararea unui singur tranzistor DIGITAL ....

Spor la treaba !

Link spre comentariu

Nu cred că merită deranjul să comanzi la TME doar pentru două rezistenţe ce se pot adăuga uşor unui tranzistor ordinar....

Link spre comentariu

Am căutat pe placa despre care vorbeam, dar din păcate nu e niciun tranzistor digital pe ea.Probabil varianta cu un tranzistor smd şi rezistenţe adăugate rămâne cea mai bună.

Link spre comentariu

Multumesc  mult , o sa incerc sa  rezolv  cu tranzistor digital facut  din componente . Sa comand  la TME  nu prea se merita , eu am nevoie numai de o bucata , nu e vorba de pret ,dar e pacat ca o sa ramana nefolosite .

O zi buna

Editat de Seppy
Link spre comentariu

Va multumesc pentru sfaturi si ajutor , am  improvizat  un tranzistor digital si l-am lipit in loc ( a fost oarece dificil , deh vederea ) , aparatul functioneaza perfect .

O zi buna

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări