Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tv Crt Samsung

Cristi Burghiu

Postări Recomandate

Salutare !! Nu de mult am intampinat un defect la un samsung de 14 inch cu tub crt model ck-3335t cu sasiu P69SA1. Am intampinat o problema la comutarea canalelor la fiecare post este un bruiaji de sonor la posturi si doar in modul comutare canale in modul AV functioneaza bine sonorul. tin sa mentionez ca am inlocuit condensatori din alimentare primar, secundar, final audio, cadre, jungla si nimic.  oare o fi de vina acea dunga orizontala neagra deasupra imagini in modul liber fara semnal de la cablu. In modul normal dispare  si vede imaginea bine dar dupa cum am mentionat mai sus problema e sonorul in modul canale TV, Va rog frumos daca ma puteti ajuta cu un sfat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Cristi Burghiu

5

• sesebe

3

• dan cod

3

• Cosmin Marian

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Buna dimineata ,eu as rescrie memoria cu continutul care este in ea adica as  citio  salvez continutul iar apoi o rescriu este indicat pe o memorie noua  dar prima data as verifica cu alt tv pt. a elimina probabilitatea sa fie din transmisie ,cu speranta ca postarea este utila va doresc numai bine cu respect Cosmin

Link spre comentariu

Nu stiu cum poate influienta SW dar este posibil sa fie si de la el.

Totusi, daca inteleg eu bine iti intra semnal video pe audio in partea de receptie (purtatoarea MF de 5.5-6.5Mhz este modulata pe amplitudine de semnalul video). La televizoarele mai vechi era problema de reglaj pe FI cale comuna sau FI sunet si de multe ori se rezolva prin schimbarea filtrelor ceramice sau FUS-ul de la calea comuna.

Link spre comentariu

Buna Ziua Da am sa incerc cu rescrierea memorie tin cont sa mentionez faptul ca inainte mergea super ok si dupa o recautare posturi sa intamplat aceasta problema cu defectiunea de sonor radio pe posturi TV. Va Multumesc

Link spre comentariu

Am incercat din caf reglajul dar tin sa mentionez imaginea este oglinda si doar sonorul e cu pricina defect pe canale tv. Dar sar putea sa o inlocuies. Din cate am intrebat tv a fost folosit de la tastele sale si fara telecomanda o perioada lunga de timp mar duce cu gandu la memorie avand in vedere acea linie verticala in mod fara semnal.

Link spre comentariu

Am incarcat se vede pe mijloc o dunga verticala subtire neagra. Doar in modul canale si modul AV dispare e normal sa fie acea linie ??

Photo0004.jpg

Editat de Cristi Burghiu
Link spre comentariu

Normal dispare in modul comutare canale tv, av dar nu creed cai bine sa fie acolo.

Editat de Cristi Burghiu
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări