Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Star Light 43DM5500 lipsa imagine

vigu34

Postări Recomandate

Acum 34 minute, iuliantv a spus:

asta ma deranjat si pe mine,altii pot sa desfaca si sa puna la loc sa comande si sa astepte baretele si sa desfaca iar tv-ul,pentru a le monta,pe cand altii ........

Eu asa fac pentru ca daca caut barete si nu se potriveste la tv clientul are mai mult de asteptat si atunci te bazaie la cap ca multi dintre ei nu au rabdare

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vigu34

4

• iuliantv

3

• Tavi

2

• Cosmin Marian

2

Top autori în acest subiect

Daca ajuta pe cineva ,la tv-ul din titlu cu ecran CX430DLEDM- model LE-43Z1 am gasit 3 barete x 8 led-uri, L= 812 mm cu urmatoarele date : MS-L2306  V2 2018-05-31 ;  A2 192-196LM 6,4-6,6V 2J WR . Din pacate nu am gasit barete noi ,iar varianta cu inlocuirea led-urilor defecte este o solutie de moment.

Link spre comentariu

3 barete x 8 led-uri, 

Deci sunt 24 led-uri cu lupe mari ,schimbă-le pe toate si funcționează 4-5 ani ,tot demontezi display.

Eu așa fac daca am led-uri in 3-4 ore este gata montat ,urmează bani si urarea drum bun proprietarului.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări