Vizitator Vasile Postat Februarie 5, 2005 Partajează Postat Februarie 5, 2005 Sau PAudio seria de difuzoare AUTO :wink: Link spre comentariu
Vizitator Shock_4u Postat Februarie 7, 2005 Partajează Postat Februarie 7, 2005 E12-100S are putere mica dar SPL mare .In 80 litri coboara liniar pina la 45 Hz . Fac pariu ca nu discuta cu doua SAL de 12" puse in niste cutii de 100l ( fiecare ) nici ca bass nici ca SPL .Eu am curaj sa merg o ora la 400w rms cu un E12-100S pe riscul meu . Se risca cineva cu vreun SAL sa ii facem niste teste ?Salut Dan!Sunt intrutotul de acord cu tine...Nimeni nu neaga faptul ca E12-100S nu coboara liniar pana la 45Hz, sau ca nu suporta depasiri ale puterii(evident cu un filtru trece-sus).Dar mie personal nu-mi place volumul incintei necesar pentru el: 80litri. (iese "hardughia" cam mare...)Ce anume ar merge intr-un volum mai mic, sa zicem 30-40, max50 litri sa coboare suficient in frecventa si cu un SPL mare ??? (iar ca putere, pe undeva intre 100-400W) Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Februarie 7, 2005 Partajează Postat Februarie 7, 2005 PAudio seria de difuzoare AUTO Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Februarie 7, 2005 Partajează Postat Februarie 7, 2005 dar e putin cam greu sa cumperi asa ceva in tarisoara noastra, mai ales ca DNA nu aduce..... :( Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Februarie 7, 2005 Partajează Postat Februarie 7, 2005 Sa faca bine si sa aduca Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Februarie 7, 2005 Partajează Postat Februarie 7, 2005 sunt scumpe (pt buzunarul romanului de rand), nu stiu ce trecere ar avea....aia obsedati isi cumpara dupa nume (stiti voi de ce.... :wink: ) Link spre comentariu
adrian_pintea Postat Februarie 8, 2005 Partajează Postat Februarie 8, 2005 Ditamai SAL Beast de 800W cika.....mare si pufos...ars pe o statie de 200W...si mai costa si 6 milioane pe deasupra...As mai zice ceva dar nui locul potrivit pt o cearta...Sincer si difurile de la KON is mai bune ca alea de la SAL Link spre comentariu
Sharky Postat Februarie 8, 2005 Partajează Postat Februarie 8, 2005 Pai depinde de model..nu cred ca alea cu margini verzi de la kon is bune de ceva :lol: ...dar Beast chiar e o tampenie..la banii aia mai bine iti iei ceva serios Link spre comentariu
Vizitator Shock_4u Postat Februarie 8, 2005 Partajează Postat Februarie 8, 2005 Haide-ti sa nu uitam titlul topicului!Oare care sa fie cele mai bune difuzoare pentru o incinta fullrange cu un volum de 30-50 litri, sa fie capabila sa coboare suficient in frecventa, sa aiba un SPL ridicat iar puterea cuprinsa intre 100-400W? Iar ca difuzoare, orice de: 8",10",12" sau 15"Numai bine! Link spre comentariu
adrian_pintea Postat Februarie 8, 2005 Partajează Postat Februarie 8, 2005 Difuzoarele profi de firme adevarate .... Eminence ...JBL .... celestion.... Peavy.... si multe alte firme cu renume... in nici un caz nu as pune in lista SAL sau alta chinezarie...Acestea sunt difuzoare de pt utilizatorul mediu fara preferrinte prea mare in privinta puterii si a calitatiii.... Adevarul ii ca au ungurii si firme calumea in comparatie cu SAL...cum ar fii MNC si Garry Link spre comentariu
Vizitator Shock_4u Postat Februarie 8, 2005 Partajează Postat Februarie 8, 2005 Difuzoarele profi de firme adevarate .... Eminence ...JBL .... celestion.... Peavy.... si multe alte firme cu renume... in nici un caz nu as pune in lista SAL sau alta chinezarie...Acestea sunt difuzoare de pt utilizatorul mediu fara preferrinte prea mare in privinta puterii si a calitatiii.... Adevarul ii ca au ungurii si firme calumea in comparatie cu SAL...cum ar fii MNC si GarryDa, de acord, insa pe mine m-ar interesa mai mult ceva de la Paudio (asta ca sa tin cont de raportul pret/calitate).Si acum problema este: ce anume de la Paudio se preteaza la o incinta mica cu SPL mare, putere 100-400W, care sa poata fi utiliza si ca fullrange (nu stiu pe careva care sa-i placa incinte, fie ele si fullrange, cu volume in jur de 100litri?!) Ma refer la volume rezonabile de pana in 50litri, o medie a SPL de 97-100dB, si sa coboare pana pe la 40-60Hz. Pot fi si difuzoare de 12" chiar 15", cata vreme volumul necesar al incintei ramane mic.... Link spre comentariu
Vizitator Vlado Postat Februarie 11, 2005 Partajează Postat Februarie 11, 2005 Dar mediile si inaltele de la SAL cum suna, sunt mai bune decat cele de la KON ? Link spre comentariu
Vizitator DJ DNA Postat Februarie 12, 2005 Partajează Postat Februarie 12, 2005 Difuzoarele profi de firme adevarate .... Eminence ...JBL .... celestion.... Peavy.... si multe alte firme cu renume... in nici un caz nu as pune in lista SAL sau alta chinezarie...Acestea sunt difuzoare de pt utilizatorul mediu fara preferrinte prea mare in privinta puterii si a calitatiii.... Adevarul ii ca au ungurii si firme calumea in comparatie cu SAL...cum ar fii MNC si GarryDa, de acord, insa pe mine m-ar interesa mai mult ceva de la Paudio (asta ca sa tin cont de raportul pret/calitate).Si acum problema este: ce anume de la Paudio se preteaza la o incinta mica cu SPL mare, putere 100-400W, care sa poata fi utiliza si ca fullrange (nu stiu pe careva care sa-i placa incinte, fie ele si fullrange, cu volume in jur de 100litri?!) Ma refer la volume rezonabile de pana in 50litri, o medie a SPL de 97-100dB, si sa coboare pana pe la 40-60Hz. Pot fi si difuzoare de 12" chiar 15", cata vreme volumul necesar al incintei ramane mic....Regret ca te dezamagesc , dar cred ca in acest moment nu exista vreun difuzor ( indiferent de firma si de pret ) capabil de 97-100db /1w si bass de 40 - 60Hz intr-o incinta asa de mica ( 50l) :( Link spre comentariu
adrian_pintea Postat Februarie 12, 2005 Partajează Postat Februarie 12, 2005 Cel mai bun difuzor ii ala care l-ai vazut in poza sau pe raft la magazin si ti-o placut si strangi luni intregi bani sa-l cumperi si cand il cumperi ii dai blana si vezi ce fain suna...Chiar daca suna nashpa tie tot iti place ca doara te-ai chinuit mult sa strangi bani sa-l cumperi...Asadar... Dai banu ai scula tare ...Cu maruntisuri cumperi ciuri buri... Link spre comentariu
Vizitator Shock_4u Postat Februarie 15, 2005 Partajează Postat Februarie 15, 2005 Bun! In final, am facut eu o selectie(de la Paudio). Care credeti ca ar fi, pe general, difuzorul care sa respecte cat mai bine criteriul: PUTERE-SPL-VOLUM MIC-BASS "SA TE RUPA"-PRET HP-12T E12-100S E10-200S G-1251 S10-64W C12-300MB WN-15S Si ceva argumentari, va rog, daca se poate! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum