Vizitator Shock_4u Postat Ianuarie 26, 2005 Partajează Postat Ianuarie 26, 2005 Cred ca toti cautam difuzoare care sa ne coste cat mai putin, dar care sa aiba SPL si putere cat mai mare, si totodata sa necesite o incinta mica. (ma refer la difuzoarele de bass si midbass)Pentru sisteme transportabile, sau chiar pentru locuinta, unde volumul este de cele mai multe ori o problema.Care credeti ca sunt, dupa parerea dumneavoastra cele mai bune difuzoare din acest punct de vedere? Link spre comentariu
Vizitator UncleFucker Postat Ianuarie 27, 2005 Partajează Postat Ianuarie 27, 2005 eu sunt de parere ca difurile de la sal au un raport pret calitate destul de ridicat,adica fac multe lap retul lor .Desi unii zic ca-s facute in china ,da dar aproape tot ce se afla la noi pe piata vine din china sau daca nu din zonele acelea Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Ianuarie 27, 2005 Partajează Postat Ianuarie 27, 2005 Deja ma exasperati cu SAL-ul asta, voi nu intelegeti ca sunt si alte chinezarii (ca si astea de altfel) cu aceeasi performante la jumate de pret :lol: Link spre comentariu
cos22tm Postat Ianuarie 27, 2005 Partajează Postat Ianuarie 27, 2005 bunnnn ...atunci ce ? si eu caut niste dif-uri de bass de 8" / 10" / 12" care sa aiba un Fs mic , un Vas mic, si P=100..300W rms, SPL cat mai mare Link spre comentariu
kai Postat Ianuarie 27, 2005 Partajează Postat Ianuarie 27, 2005 SPL mare Fs mic nu se prea impaca la diametrele tale. Eventual ceva de 15" sau 18". Bine ca n-ai cerut difuzorul ideal. Si pe deasupra vrei si ieftin . Link spre comentariu
cos22tm Postat Ianuarie 27, 2005 Partajează Postat Ianuarie 27, 2005 :lol: mdaa...nu chiar ideal dar pe aproape :wink: am vazut P-Audio HP-15W la 59e, dar nu stiu ce Vas are . Link spre comentariu
Vizitator cipi604 Postat Ianuarie 27, 2005 Partajează Postat Ianuarie 27, 2005 eu am tot intrebat peste tot si am tot cautat si am masurat si mi-am dat cu parerea si tot WN-15S de la PAudio imi iau. 4.500.000 bucata. Link spre comentariu
Vizitator Shock_4u Postat Ianuarie 27, 2005 Partajează Postat Ianuarie 27, 2005 :lol: mdaa...nu chiar ideal dar pe aproape :wink: am vazut P-Audio HP-15W la 59e, dar nu stiu ce Vas are .pai cu HP-15W tocmai asta e "buba" ca are Vas cam mare ... din cate stiam eu si ies incintele destul de mari. in rest e super bine Link spre comentariu
Vizitator Shock_4u Postat Ianuarie 27, 2005 Partajează Postat Ianuarie 27, 2005 HP-18W un subbass bun si ieftinC12-300MB asa si asa totusi cam scumpE12-100S Woofer destul de bun, dar putere cam mica si volum maricel, si pretul e mai mult decat okIn special ptr sateliti cred ca este o problema daca dorim o putere mare (bine'nteles SPL cat mai mare) si un volum cat mai mic...aici sunt curios ce sugestii aveti? Link spre comentariu
Vizitator DJ DNA Postat Ianuarie 30, 2005 Partajează Postat Ianuarie 30, 2005 E12-100S are putere mica dar SPL mare .In 80 litri coboara liniar pina la 45 Hz . Fac pariu ca nu discuta cu doua SAL de 12" puse in niste cutii de 100l ( fiecare ) nici ca bass nici ca SPL .Eu am curaj sa merg o ora la 400w rms cu un E12-100S pe riscul meu . Se risca cineva cu vreun SAL sa ii facem niste teste ? Link spre comentariu
cos22tm Postat Ianuarie 30, 2005 Partajează Postat Ianuarie 30, 2005 E10-150S ar merge ca woofer intro camera de 40mp ? Link spre comentariu
Vizitator DJ DNA Postat Ianuarie 30, 2005 Partajează Postat Ianuarie 30, 2005 Eventual ca mid-bass cu F3 la 60 hz . Link spre comentariu
cos22tm Postat Ianuarie 31, 2005 Partajează Postat Ianuarie 31, 2005 ok ...atunci sa zis ce vreau de fapt : un dif de bas pt un woofer, putere 100-150 W rms, SPL min.92 dB, raspuns 45Hz la 0dB ...si pret acceptabil.Ai putea sa-mi recomanzi vreun model (pe care-l gasesc in Ro) ? Link spre comentariu
Vizitator victor_mocan Postat Februarie 1, 2005 Partajează Postat Februarie 1, 2005 Salut, Am mai fost inainte pe forum cand inca era bebe si erau doar cativa utilizatori ... atunci vroiam sa imi fac boxe cu difuzoare SAL si nu i-am crezut cand mi-au spus ca nu sunt bune, acum am boxele (100x37x32 cm, noroc ca le-am pus manere ) si ma gandesc sa imi schimb difuzoarele... probabil o sa imi iau Eminence sau PAudio ... ce pot sa spun despre SAL-urile din ele ... la bas (SBX 3040) stiu doar sa faca caldura si sa se auda incet pentru ce ar trebui sa faca un dif. de 30 de cm intr-o incinta faina... hmmm, daca spun prea multe o sa spuneti ca le fac antireclama, oricum ideea e ca nu sunt difuzoare profesionale si am cam dat banii degeaba pe ele, sincer NU le recomand. Link spre comentariu
LUCI Postat Februarie 5, 2005 Partajează Postat Februarie 5, 2005 Daca vrei galagie SAL SXB nu te poate ajuta el fiind un difuzor cu un spl relativ mic (89) . Un difuzor de la ei ca la acelasi pret (1000000 lei) la 210W music power si 150W nominal care sa faca ceva ar fi SPA 3040.Iar difuri la puteri mari ,dimensiuni mici ,SPL mare fac cei de la HERTZ (made in Itali) ;ex. EBX 25 -(este o incint mica conceputa pt. masina dar merge f.bine si in camera).Din pacate site-ul lor avea ceva probleme si deci nu va veti putea uita. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum