Nostalgic Postat Aprilie 24, 2021 Partajează Postat Aprilie 24, 2021 La un tv Led cu intrare USB printre alte facilitati, nu recunoaste orice stick ce conectez.Care ar fi conditiile sa citeasca un stick.Am pus pe stick , poze , muzica, film , îmi raspunde sa introduc stickul. Multumesc mult ! Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 24, 2021 Partajează Postat Aprilie 24, 2021 Trebuie incercat alt stick. Ce TV este? Link spre comentariu
iuliantv Postat Aprilie 24, 2021 Partajează Postat Aprilie 24, 2021 (editat) Acum 19 minute, dan cod a spus: Trebuie incercat alt stick. Ce TV este? omul a spus ca nu recunoaste orice stick,unele merg altele nu el merge pe ideea orice ,,surub,, intra in orice ,,piulita,, si nu e chiar adevarat important este formatul stickului si capacitatea ,fat,.....fat32,ntfs,.....unele citesc anumite formate si un maxim de capacitate,daca observi cand bagi un stick prima oara intr-un pc il instaleaza,ei daca un pc recunoaste foarte multe stickuri si le si instaleaza ,dar un sistem de operare pc,windows,linux,mac os,........are o baza de ,,date,, instalata din care isi poate lua drivere,pe cand un tv smart,are un sitem minim de baza de ,,date,, si e si normal ca nu va merge orice stick,hdd,.... Editat Aprilie 24, 2021 de iuliantv Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 24, 2021 Partajează Postat Aprilie 24, 2021 Probabil diferă formatul fişierului video la cele pecare nu le recunoaşte, tv-ul are anumite formate recunoscute.Ar trebui să fie specificat totul în manual. Link spre comentariu
iuliantv Postat Aprilie 24, 2021 Partajează Postat Aprilie 24, 2021 Acum 3 minute, validae a spus: Probabil diferă formatul fişierului video la cele pecare nu le recunoaşte, tv-ul are anumite formate recunoscute.Ar trebui să fie specificat totul în manual. fara suparare ,dar nu are de-a face formatul video cu faptul ca nu recunoaste stickul, Link spre comentariu
sciurca Postat Aprilie 25, 2021 Partajează Postat Aprilie 25, 2021 Poate usb ul e doar pt service. Trebuie vazut in manual daca are player pt media. Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 25, 2021 Partajează Postat Aprilie 25, 2021 Prima data trebuia spus tvul. Clar. Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 25, 2021 Partajează Postat Aprilie 25, 2021 Posibil să fie şi o exprimare greşită.Tv-ul nu recunoaşte niciun stick, sau doar pe unele ? Dacă nu recunoaşte niciun stick, clar că acel port e doar pentru service.Şi asta trebuie să scrie clar în manualul tv-ului... Dar cum spunea colegul dan cod, trebuia menţionat tipul clar de televizor, altfel povestim multe pagini dându-ne cu părerea... Link spre comentariu
Nostalgic Postat Aprilie 25, 2021 Autor Partajează Postat Aprilie 25, 2021 Acesta este TV-ul.Dintre 6 stickuri abia a recunoscut unul .Cred ca nu conteaza capacitatea stickului ci probabil formatul , fat, ntfs, etc... ? Televizor LED Diamant, 80 cm, 32HL4300H/A, HD Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 25, 2021 Partajează Postat Aprilie 25, 2021 Categoric, sistemul de formatare contează cel mai mult.Formataţi FAT32 ca să fie recunoscut.Am avut experienţă identică cu un stick formatat NTFS (îl foloseam şi la instalare Windows)şi care nu mai era recunoscut de nicio boxă portabilă, nu înţelegeam de ce fiindcă avea doar muzică MP3 şi atunci un coleg mi-a spus să-l formatez în sistem FAT32.Astfel a mers pe orice player portabil... La tv-ul respectiv se specifică: Specificatii cheie: Slot CI+: Fara cabluri si fara batai de cap renuntand la decodorul de televiziune prin cablu 3 porturi HDMI: Poti conecta, in acelasi timp, console de joc si playere pentru film USB reda fisiere video, muzica si fotografii Link spre comentariu
sciurca Postat Aprilie 25, 2021 Partajează Postat Aprilie 25, 2021 Formatat fat32 si nu mai mare de 32 gb. Link spre comentariu
Nostalgic Postat Aprilie 26, 2021 Autor Partajează Postat Aprilie 26, 2021 1,8 Gb fat32 si degeaba nu -l recunoaste. În manualul de instructiuni nu spune nimic despre intrarea USB. Link spre comentariu
sciurca Postat Aprilie 27, 2021 Partajează Postat Aprilie 27, 2021 Interesant...ati incercat sa puneti o poza direct in radacina, fara a crea foldere? Link spre comentariu
Nostalgic Postat Aprilie 27, 2021 Autor Partajează Postat Aprilie 27, 2021 Bineînteles.Fara rezultat pozitiv. Voi încerca alte stickuri . Multumesc pentru interventii. Link spre comentariu
iuliantv Postat Aprilie 27, 2021 Partajează Postat Aprilie 27, 2021 incercati un update de soft la tv daca se gaseste,urmat de un reset de service,si daca nici asa nu merge,inseamna ca e prost si mai mult nu duce ,dupa cum am mai spus ele au nevoie de suport soft sa fie recunoascute,nici un lg,samsung,sony,nu cred ca recunoaste chiar orice stick, Acum 2 ore, sciurca a spus: Interesant...ati incercat sa puneti o poza direct in radacina, fara a crea foldere? poti pune si varful stickului daca acesta nu e recunoscut ca si unitate de stocare in nici un fel nu va vedea ce e pe el,aici nu e vorba de unde cum si in ce format este ,e vorba ca nu-i recunoaste stickul ,debia dupa aceea poate sa treaca la formate si metoda in care e pus pe stick Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum