RST Postat Aprilie 23, 2021 Partajează Postat Aprilie 23, 2021 (editat) Nu-mi place sa trancan ca prostu, la_ba utura, singura diferenta ca aranjez cuvintele altfel, intr-o fraza. Am facut niscai declaratii " la betie " in care am zis ca daca mori indiferent de cauze, rudele sunt sfatuite sa se treaca la Covid. Jurubita Alexandru din Sat Valea Manciului, Comuna Manzalesti, Jud Buzau, s-a imbatat in ianuarie ac. AC insemnand " anul curent " 2021 A luat ATV-ul frateluu si a rupt niste pruni. Ocazie cu care prunii s-au rupt, Jurubita a decedat. L-a recuperat SMURD-ul dintrre pomi, si l-au dus la un spital din Mun Buzau, unde i s-a constatat decesul. Fratelui i s-a propus 3000 lei ca sa il declart decedat de Covid. E o alta acuzatie grava adusa " autoritatilor "....adica niste prosti la ordinul alora cu bani din spatele lor. Asta poate explica si atitudinea mea pe acest forum. Pe forum e o simpla expunere de idei, desi " noi " avem impresia ca ne certam. Nu ne cunoastem real...nu are cum sa existe " noi " ..........fara aparenta legatura, Moise Steluta din sat Basceni, aceeasi comuna, a fost prinsa de hingheri, la un control de rutina. A fost retinuta in spital la ATi....si returnata intr-un sac negru de plastic. Inmormantata ieri. Editat Aprilie 23, 2021 de RST Link spre comentariu
Sharky Postat Aprilie 24, 2021 Partajează Postat Aprilie 24, 2021 Pai doamna steluta era sanatoasa? De ce nu a refuzat internarea daca era sanatoasa? Iar aia cu atv, stii tu? Ai fost de fata? Ca la tara povestile si minciunile sunt in general la loc de frunte. Link spre comentariu
RST Postat Aprilie 24, 2021 Autor Partajează Postat Aprilie 24, 2021 D-na Steluta a avut 83 de ani si s-a dus la un control de rutina....pe boli specifice varstei, ca orice pensionar cu 45 de ani vechime " in campul muncii ". A pus-o Necuratul si a ramas in spital. Imediat, Jandarmeria a mers la fata locului, in satul Basceni si a mai depistat inca 4 cazuri de Pandemie. Pe astia nu i-au luat....le-au dat pedeapsa 2 saptamani de " carantina ". Carantina in acte, pentru ca dupa ce au plecat jandarmii, oamenii si-au vazut de treburile lor. D-na Steluta a fost prinsa unde nu trebuie. 36 minutes ago, Sharky said: Iar aia cu atv, stii tu? Ai fost de fata? Ca la tara povestile si minciunile sunt in general la loc de frunte. Suntem o comunitate mica si unita. Prunii de pe Valea Manciului, fusesera deja tavaliti de Suzuka mea ( Viara, Diesel ). Poate la bloc nu stii ce face vecinul....chestie " not applicable " in alte habitaturi. Link spre comentariu
Sharky Postat Aprilie 24, 2021 Partajează Postat Aprilie 24, 2021 Prinsa pe ma-sa, i s-a oferit sa ramana in spital a acceptat, cand putea sa mearga acasa. IAr aia care au stat doar in acte in carantina si in rest si-au vazut de treburi (tipic) sa le multumesti ca ei mentin nebunia asta. Cine dracu va pune sa mergeti la spital? Stati acasa si muriti acolo. Nu aglomerati spitalele ca oricum virusul nu exista, e o conspiratie mondiala. Lasa-ma cu aberatiile, la tara fala e maxima, vrajeala de doi lei e la loc de frunte. Tu crezi ca eu n-am mers la tara la bunici si n-am petrecut verile acolo? Ma miram de ce spun bunicii despre majoritatea consatenilor ca-s tare redusi. Credeam ca incearca sa se etaleze peste. Nu nene, am crescut mai mare si mi-am dat seama ca aveau perfecta dreptate, majoritatea sunt prosti gramada, iar aia care s-au ajuns (adica au o masina si un ap in oraselul de langa) sunt f fuduli de cine mi-s ei. De la 200lei oferiti (probabil inchipuiti) se fac 3mii cand povesteste deja a 3-a oara si daca o mai tine mult se transforma si in euro + o vila in oras. Cat mai multe recompense sa se laude ca mortul lui e mai valoros ca a vecinului. Dar el nu a acceptat! Ca are niste principii!!! Sa nu credeti ca am ceva cu taranii, dar asta e realitatea, din ei vin la oras cu vechile metehne, dar si asa putini se ridica peste nivelul lor. Link spre comentariu
Postări Recomandate