Lamyideas Postat Februarie 8, 2023 Partajează Postat Februarie 8, 2023 Bună seara, Am nevoie sa înlocuiesc o memorie flash , ce se afla pe placa de lucru, a unui utilaj. În prezent prezintă eroare la scrierea fișierului encoder, acționează un motor... axa X la un abkant. As putea detalia discuția în privat sa nu umplu aici... Bagam codul pe google am gasit doar in afara , China sau SUA... :( Totodată trebuie și programata .... Multumesc Poza 1 Link spre comentariu
sesebe Postat Februarie 18, 2023 Partajează Postat Februarie 18, 2023 Am pe o placa de centrala un integrat controler in capsula SOT23/6 avind marcat 3263. Pare sa fie AT3263. Stiti unde l-as putea gasi in Romania? Link spre comentariu
zvonacfirst Postat Februarie 19, 2023 Partajează Postat Februarie 19, 2023 Salut. Nu gasesc datasheet pentru componenta asta. Ce este? Multumesc. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 19, 2023 Partajează Postat Februarie 19, 2023 Cred ca este TL082 https://pdf1.alldatasheet.com/datasheet-pdf/view/355643/TI/TL082.html Link spre comentariu
zvonacfirst Postat Februarie 19, 2023 Partajează Postat Februarie 19, 2023 Acum 26 minute, Florinel TV a spus: Cred ca este TL082 Asa cred si eu dar marcajul este ciudat. Multumesc. Link spre comentariu
dumitrumy Postat Februarie 19, 2023 Partajează Postat Februarie 19, 2023 (editat) Editat Februarie 19, 2023 de dumitrumy Link spre comentariu
sesebe Postat Februarie 19, 2023 Partajează Postat Februarie 19, 2023 Acum 23 ore, sesebe a spus: Am pe o placa de centrala un integrat controler in capsula SOT23/6 avind marcat 3263. Pare sa fie AT3263. Stiti unde l-as putea gasi in Romania? Sa înțeleg can am șanse să-l găsesc în Ro? Link spre comentariu
sonic11 Postat Februarie 19, 2023 Partajează Postat Februarie 19, 2023 Gasestin in alimentatoarele chinezesti. Link spre comentariu
YO9IBC Postat Februarie 19, 2023 Partajează Postat Februarie 19, 2023 (editat) Acum 2 ore, sesebe a spus: Sa înțeleg can am șanse să-l găsesc în Ro? Nu cred.... La 08.02.2023 la 20:39, Lamyideas a spus: Bună seara, Am nevoie sa înlocuiesc o memorie flash , ce se afla pe placa de lucru, a unui utilaj. În prezent prezintă eroare la scrierea fișierului encoder, acționează un motor... axa X la un abkant. As putea detalia discuția în privat sa nu umplu aici... Bagam codul pe google am gasit doar in afara , China sau SUA... :( Totodată trebuie și programata .... Multumesc Poza 1 Poftim la TME: https://www.tme.eu/ro/details/as29cf040-55ccin/memorii-flash-paralele/alliance-memory/ Editat Februarie 19, 2023 de YO9IBC Link spre comentariu
Taraxacus Postat Februarie 25, 2023 Partajează Postat Februarie 25, 2023 Am două întrebări - ce piese sunt cele pe care le-am înconjurat cu chenar roșu ? - după părerea mea sunt condensatoare; Puteau exploda și crea un scurtcircuit cu flacără - este vorba de o sursă care alimenta un modul cu camere de supraveghere , la această sursă era legată și un acumulator Pb-acid de 12 V 7 A Am mai pățit așa ceva cu o sursă ATX care mi-a explodat în calculator în timp ce lucram, a iesit flacără și fum, norocul a fost că eram lângă el și l-am deconectat imediat și l-am scos pe hol, nu s-a produs un incendiu dar s-a distrus tot calculatorul. Pe spatele sursei scrie MeanWell Link spre comentariu
modoran Postat Februarie 25, 2023 Partajează Postat Februarie 25, 2023 Poate fi varistor pentru protectie la supratensiune, usor de aflat daca se cunoaste cablajul pe spate si nu-i ars si ala. Oricum sursa aia se arunca direct la cum arata. Link spre comentariu
Taraxacus Postat Februarie 25, 2023 Partajează Postat Februarie 25, 2023 Are în apropiere o siguranță de 5A și la partea superioară pare a fi o biluță de aluminiu topit - nici nu se pune problema reparației. După cum arată piesele respective nu cred că se putea topi bucata aia de aluminiu prin expunere la temperatură ci doar dacă temperatura se degaja din interior, aluminiul se topește la 600 de grade.... Link spre comentariu
BRANCA Postat Februarie 25, 2023 Partajează Postat Februarie 25, 2023 Taraxacus.Înclin să cred că un varistor a luat foc,totul pare a fi în zona filtru reţea. Piesa cu aluminiu ar putea să fie un condensator. Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 1, 2023 Partajează Postat Martie 1, 2023 De știut ce sunt e simplu. Ce svrie pe placa lângă ele? Dacă se mai vede. Sau dacă vedem spatele plăcii. Link spre comentariu
Spitfire Postat Martie 1, 2023 Partajează Postat Martie 1, 2023 (editat) Citat Pe spatele sursei scrie MeanWell @Taraxacus Posibil sa fie asta...are functie de UPS: https://www.conexelectronic.ro/ro/surse-mean-well/11878-SURSA-AD-55A-13-8V-3-5A-0-23A-MEAN-WELL.html Editat Martie 1, 2023 de Spitfire Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum