Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce componentă e asta?

Postări Recomandate

Bună seara,

Am nevoie sa înlocuiesc o memorie flash , ce se afla pe placa de lucru, a unui utilaj. În prezent prezintă eroare la scrierea fișierului encoder, acționează un motor... axa X la un abkant. As putea detalia discuția în privat sa nu umplu aici...

Bagam codul pe google  am gasit doar in afara , China sau SUA... :(

Totodată trebuie și programata .... 

Multumesc

Poza 1

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Acum 23 ore, sesebe a spus:

Am pe o placa de centrala un integrat controler in capsula SOT23/6 avind marcat 3263.

Pare sa fie AT3263.

Stiti unde l-as putea gasi in Romania?

Sa înțeleg can am șanse să-l găsesc în Ro? 

Link spre comentariu
Acum 2 ore, sesebe a spus:

Sa înțeleg can am șanse să-l găsesc în Ro? 

Nu cred....

La 08.02.2023 la 20:39, Lamyideas a spus:

Bună seara,

Am nevoie sa înlocuiesc o memorie flash , ce se afla pe placa de lucru, a unui utilaj. În prezent prezintă eroare la scrierea fișierului encoder, acționează un motor... axa X la un abkant. As putea detalia discuția în privat sa nu umplu aici...

Bagam codul pe google  am gasit doar in afara , China sau SUA... :(

Totodată trebuie și programata .... 

Multumesc

Poza 1

Poftim la TME: https://www.tme.eu/ro/details/as29cf040-55ccin/memorii-flash-paralele/alliance-memory/

Editat de YO9IBC
Link spre comentariu

Am două întrebări - ce piese sunt cele pe care le-am înconjurat cu chenar roșu ? - după părerea mea sunt condensatoare; Puteau exploda și crea un scurtcircuit cu flacără - este vorba de o sursă care alimenta un modul cu camere de supraveghere , la această sursă era legată și un acumulator Pb-acid de 12 V 7 A

Am mai pățit așa ceva cu o sursă ATX care mi-a explodat în calculator în timp ce lucram, a iesit flacără și fum, norocul a fost că eram lângă el și l-am deconectat imediat și l-am scos pe hol, nu s-a produs un incendiu dar s-a distrus tot calculatorul.

Pe spatele sursei scrie MeanWell

foto2.thumb.jpg.0d040e640ae46cfc8fabc2db6b5d4cbc.jpg

foto1.jpg

Link spre comentariu

Are în apropiere o siguranță de 5A și la partea superioară pare a fi o biluță de aluminiu topit - nici nu se pune problema reparației. După cum arată piesele respective nu cred că se putea topi bucata aia de aluminiu prin expunere la temperatură ci doar dacă temperatura se degaja din interior, aluminiul se topește la 600 de grade....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări