poplex22 Postat Noiembrie 21, 2022 Partajează Postat Noiembrie 21, 2022 imi cer scuze, cred ca ma bine fac un topic cu subiectul de fata pt ca am si alte completari Link spre comentariu
flomar60 Postat Decembrie 3, 2022 Partajează Postat Decembrie 3, 2022 Salutări! Am ani buni de când am lăsat depanarea așa că nu mai sunt la curent cu noutățile!....din acest motiv ,vă rog să mă ajutați cu un cod de tranzistor smd 34DG ,capsulă SOT23 ......ce tip este eventual parametrii....mulțumesc anticipat! PS Dacă nu am postat unde trebuie, îmi cer scuze față de moderatorul secțiunii! Seară bună! Link spre comentariu
bolek Postat Decembrie 3, 2022 Partajează Postat Decembrie 3, 2022 Mosfet ? UT3404G ? Link spre comentariu
BRANCA Postat Decembrie 3, 2022 Partajează Postat Decembrie 3, 2022 La ecadata.de zic că nu au în baza de date ceva la codul 34dg... La cod simplu dg ar putea fi tranzistori bcw. Poate mai există pe placă încă o capsulă validă şi se poate măsura,măcar văzut dacă e tranz simplu sau mosfet. Link spre comentariu
flomar60 Postat Decembrie 3, 2022 Partajează Postat Decembrie 3, 2022 La masuratori, nu se comporta ca un bipolar.... dar nici ca un mosfet.... bine, masuratorile le-am facut in montaj.... am 5 buc pe placă iar masuratorile sunt apropiate pentru 3 dintre ei si cu diferente notabile pentru ceilalti 2....nu aș vrea să-i demontez deocamdată de pe placă până nu mă edific asupra parametrilor, așa pot gasi un echivalent.... din acest motiv v-am cerut ajutorul... cei 3 apropiați la masuratoare se comporta precum un mosfet cu dioda paralel pe D-S.... Link spre comentariu
Stefan Postat Decembrie 3, 2022 Partajează Postat Decembrie 3, 2022 @flomar60 posibil sa fie asta dar trebuie sa studiezi cum este conectat si rolul in circuit pentru a vedea daca se potrivește. https://datasheet.lcsc.com/lcsc/1809051228_UTC-Unisonic-Tech-UT3404G-AE3-R_C84912.pdf Link spre comentariu
flomar60 Postat Decembrie 4, 2022 Partajează Postat Decembrie 4, 2022 D-l @Stefan,mulțumesc pentru link!....se pare că acesta ar fi tranzistorul ,UT3404G....mai am ceva plăci donatoare , poate găsesc pe ele pt că am nevoie de 2 bucăți....dacă nu, comandă și se rezolvă! Mulțumesc și celorlalți colegi care au răspuns la solicitarea mea! Toate cele bune! Link spre comentariu
BRANCA Postat Ianuarie 2, 2023 Partajează Postat Ianuarie 2, 2023 A dat cineva de codificare, la 4 benzi ,cu negru,adică 0,pe prima poziţie??E rez albastră din poză. Link spre comentariu
UDAR Postat Ianuarie 2, 2023 Partajează Postat Ianuarie 2, 2023 E maro ăla, nu negru . Sus e culoare preluată de pe inelul respectiv, jos de pe diodă. Link spre comentariu
BRANCA Postat Ianuarie 2, 2023 Partajează Postat Ianuarie 2, 2023 Am mărit şi eu poza şi are ceva tentă de maro!Înclin să cred că aşa e. Insul care m-a întrebat pe mine avea placa în faţă şi a văzut negru! Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 2, 2023 Partajează Postat Ianuarie 2, 2023 La prima vedere pare negru, dar e o iluzie optică din cauza alăturării unor culori contrastante.Nu avea cum să fie prima cifră negru... Link spre comentariu
grosu99 Postat Februarie 6, 2023 Partajează Postat Februarie 6, 2023 (editat) A mai vazut cineva asa ceva ? Probabil releu reed la tensiune mare Facebook Editat Februarie 6, 2023 de grosu99 Link spre comentariu
validae Postat Februarie 6, 2023 Partajează Postat Februarie 6, 2023 Unii nu au cont de facebook, eu sunt unul din ăştia.Deci nu pot vedea poza. Link spre comentariu
grosu99 Postat Februarie 6, 2023 Partajează Postat Februarie 6, 2023 (editat) Acum 58 minute, validae a spus: Unii nu au cont de facebook, eu sunt unul din ăştia.Deci nu pot vedea poza. Am gasit ceva datasheet ,e un releu reed la 15 kV cu contacte de 1A care comuta max 50W Aici am gasit ceva datasheet dolam-przekazniki_wn_pl.pdf Este K-552-H/E Editat Februarie 6, 2023 de grosu99 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum