Marele Savant Postat Mai 11, 2021 Partajează Postat Mai 11, 2021 Am vazut la vinzari pe forum unele identice, se pare ca ar fi tweetere! suna decent la jucariile mele, mai cumpar citeva daca mai gasesc! Link spre comentariu
sesebe Postat Mai 11, 2021 Partajează Postat Mai 11, 2021 Fiind inchise din constructie in spate sigur nu-s gindite de banda larga. Sint cred niste tweetere de banda ceva mai larga (in jos) si nu foarte buna (in sus) Link spre comentariu
franzm Postat Mai 14, 2021 Partajează Postat Mai 14, 2021 Ce piesa e asta? Capsula metalica TO3, doua terminale. Marcaj A9KFI, RCA, date code din '81. Link spre comentariu
validae Postat Mai 14, 2021 Partajează Postat Mai 14, 2021 O poză se poate ? Marcajul e scris exact ca mai sus ? Link spre comentariu
franzm Postat Mai 14, 2021 Partajează Postat Mai 14, 2021 Da. Am facut niste masuratori. Pare a fi tranzistor npn simplu. Beta relativ redus (diferenta între tensiunile în conductie directa a celor doua jonctiuni este mica). Nu are dioda între emitor si colector. Atasez poza aici si o voi sterge la momentul potrivit. Link spre comentariu
BRANCA Postat Mai 17, 2021 Partajează Postat Mai 17, 2021 Franz.Ăsta poate fi un tranzistor "custom" RCA.Am prins şi eu ceva asemănător cu alt cod.Slabe şanse să găseşti date despre el.Rămâne piesă de colecţie... Link spre comentariu
Geolic Postat Mai 20, 2021 Partajează Postat Mai 20, 2021 La 19.04.2021 la 12:32, validae a spus: Da, aşa se pare, codul componentei este ,,EE,, (SM6T18A) iar codul de jos e ,,C,, de la China , urmat de anul şi luna fabricaţiei.Eu o căutasem după ,,C714,,.... Acolo s-a întâmplat ceva grav de a crăpat un Transil ca acela, iar daunele sunt mai mari decât par.Trebuie urmărit traseul care duce la acea diodă, doar o supratensiune puternică putea cauza acel defect. Va salut. Va deranjez cu o intrebare. Am sanse sa gasesc o astfel de componenta ? Este intr-o boxa portabila. Link spre comentariu
validae Postat Mai 20, 2021 Partajează Postat Mai 20, 2021 E cel mai probabil un microcontroller cu soft dedicat.Chiar dacă l-ai găsi, ar fi inutil fără softul necesar.Dar ar trebui să fii sigur că e defect, pot fi alte cauze dacă nu funcţionează.Verifică în primul rând dacă e alimentat cu 3 - 5V şi dacă nu se încinge sau are vreun scurtcircuit. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Mai 20, 2021 Partajează Postat Mai 20, 2021 Pare a fi un procesor, nu are memorie separata? Link spre comentariu
stargate20 Postat August 25, 2021 Partajează Postat August 25, 2021 (editat) Va salut. Aveti idee pe unde as putea gasi asa ceva? As avea nevoie de 2 bucati. Sau ce aparate/placi ar avea? Neaparat sa aiba cele 2 picioruse. Multumesc Editat August 25, 2021 de stargate20 Link spre comentariu
validae Postat August 26, 2021 Partajează Postat August 26, 2021 Pe la butoanele frontale ale unor radiouri vechi cu ceas am văzut asemenea membrane pocnitoare, dar unele erau fără picioruşe de ghidare.La serviciu avem nişte tastaturi americane care includ asemenea membrane, dar fără pini de ghidare.Cu pini sigur am văzut, dar acum nu-mi amintesc unde... Link spre comentariu
dem3ntor Postat Octombrie 17, 2021 Partajează Postat Octombrie 17, 2021 Buna ziua. Ce componenta este aceasta? Se gaeste pe partea de alimentare a unei clape korg pa3. Multumesc. Link spre comentariu
Iomis Postat Octombrie 17, 2021 Partajează Postat Octombrie 17, 2021 Salutari, MAX4386? Imi pare ca si-ar gasi locu' acolo. Toate bune, Cosmin Link spre comentariu
Stefan Postat Octombrie 17, 2021 Partajează Postat Octombrie 17, 2021 Este TPS54386PWP si asta o spune manualul de service. Judecând după cablaj si componentele de pe lângă nu avea ce caută acolo un operațional de mare viteza cu zona termica sub el si atât de distrus in zona pinilor 1-14. https://drive.google.com/file/d/1mhVfJufdTepB2HUyh2viUmDXJ8uy9wbH/view?usp=sharing Link spre comentariu
c_anicai Postat Octombrie 19, 2021 Partajează Postat Octombrie 19, 2021 La 23.01.2021 la 0:40, danipasc a spus: Buna, oare ar putea cineva sa ma ajute in identificarea unei componente smd prezentata in imagine ? Suspectez ca e un convertor DC-DC. Din pacate se incalzeste exagerat de tare si nici nu cred ca scoate tensiunea care trebuie. Langa e un TL431. Nu detin schema aparatului, am doar cateva indicii. Intrarea e la 5V, iesirea masurata e 4.3V care merge spre un convertor DC-DC LM2735YMF care ar trebui sa faca 48V. Va multumesc. o fi asa ceva https://www.silergy.com/productsview/sy22781aaac Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum