doru3160 Postat Ianuarie 23 Partajează Postat Ianuarie 23 În ce carte ai găsit datele? Ca Gogu nu-l cunoaște, ba chiar îmi sugera la un moment dat ceva de altă etnie. Si ca fapt divers, piesa asta am găsit-o pe net, e un darlington banal. Poate explica cineva prețul? E ambalaj original, neumblat. Link spre comentariu
UDAR Postat Ianuarie 23 Partajează Postat Ianuarie 23 (editat) Ia uite ce-am găsit eu : Editat Ianuarie 23 de UDAR Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 23 Partajează Postat Ianuarie 23 Acum 26 minute, nelu F a spus: Catalog ICCE 1980. Cred ca îl am, dar nu e acasă, și pana luni aveam limbrici. Mulțumesc. Acum 17 minute, UDAR a spus: Ia uite ce-am găsit eu : Pare plauzibil, mai ales că e și marcat un capăt, la fel ca la diode, dar pe pocnitoarea asta ce o am la îndemână, fiecare piesă arată altceva. Aveam un traf rămas de la niște încercări, și cred ca scoate 3...4 kv, o sa probez una. Link spre comentariu
UDAR Postat Ianuarie 23 Partajează Postat Ianuarie 23 Probabil că nu poate fi testată cu multimetrul pe poziția Diode . Posibil să fie mai multe diode (sau doar joncțiuni) în serie . O baterie de 9V sau o sursă, o rezistență de protecție în serie (sute de ohm - 1 kiloohm) și multimetrul pus pe mA. Link spre comentariu
franzm Postat Ianuarie 23 Partajează Postat Ianuarie 23 Acum 54 minute, doru3160 a spus: Le știe cineva, sau pot să le arunc liniștit? Si nici pe astea nu le găsesc nicăieri Daca nu le mai frecati pe plastic si le înveliti în staniol, va scap eu de ele. Si de componentele ce seamana cu niste diode. Desi nu stiu înca la ce-or fi bune. Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 23 Partajează Postat Ianuarie 23 Da, mi se pare deplasată valoarea de 14 000 V. Mă gândesc la redresoarele de înaltă de la vechile TV AN. Fizic aveau dimensiune care nu permitea conturnarea pe exterior. Ori aici dacă bagi cât zic ei acolo pe un capăt, nu știu ce continuu/pulsatoriu iese pe partea cealaltă. Acum 2 minute, franzm a spus: Desi nu stiu înca la ce-or fi bune. Asta ma întrebam și eu, dar acum ca știu ce sunt, e un progres... Link spre comentariu
mac01 Postat Ianuarie 24 Partajează Postat Ianuarie 24 (editat) Pe radiomuseum spune de GR557...cred ca 559 e similara. https://www.radiomuseum.org/tubes/tube_gr557.html Editat Ianuarie 24 de mac01 Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Ianuarie 24 Partajează Postat Ianuarie 24 La 14.01.2025 la 12:33, Ovidanie a spus: Cred ca este un filtru, dar nu sunt sigur. L-am demontat dintr-un generator de semnal 10KHZ- 60MHz, fabricat de Pracitronic. Daca stiti ce este, va rog cateva detalii. In fiecare bobina intra doua fire. Asa arata filtrul montat 8 bobine in partea de sus, alte 8 bobine in partea de jos. Sa nu fie cumva atenuatorul generatorului cu relee reed. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Ianuarie 24 Partajează Postat Ianuarie 24 (editat) Da, clar este atenuatorul principal cu mufe TNC, pe sus este calea directa, pe jos atenuata, probabil 10dB, 20dB, 40dB, 40dB daca generatorul are ecart de 120db. Daca era mai mic ecartul puteti gasi si treapta de 30dB, cu cit mai mare treapta de atenure cu atit mai greu de realizat. Cam asa sint facute astea moderne de frecventa joasa. Editat Ianuarie 24 de Ion_Bumbu Link spre comentariu
Ovidanie Postat Ianuarie 24 Partajează Postat Ianuarie 24 L-am demontat si intr-adevar este atenuatorul. Am recuperat rezistorii. sunt neiductivi, de precizie. Link spre comentariu
danipasc Postat Februarie 8 Autor Partajează Postat Februarie 8 Buna seara, ma poate ajuta cineva cu un cod smd : BDXCOB ? E ceva dc-dc dintr-o trotineta electrica. Pin 1 - GND Pin 2 - VCC Pin 8 - Iesire. Multumesc ! Link spre comentariu
Stefan Postat Februarie 9 Partajează Postat Februarie 9 Slabe șanse să găsiți ceva despre respectivul integrat. Mai mult de atât nu am găsit https://www.jdzj.com/ledxinpian/1-2915099.html Placa respectivä are ceva legătură cu alimentarea unor LED-uri? Link spre comentariu
danipasc Postat Februarie 9 Autor Partajează Postat Februarie 9 Acum 5 ore, Stefan a spus: Slabe șanse să găsiți ceva despre respectivul integrat. Mai mult de atât nu am găsit https://www.jdzj.com/ledxinpian/1-2915099.html Placa respectivä are ceva legătură cu alimentarea unor LED-uri? Nu, e pe un controller de trotineta electrica Xiaomi. Link spre comentariu
bolek Postat Februarie 10 Partajează Postat Februarie 10 La 08.02.2025 la 18:53, danipasc a spus: BDXCOB https://www.lcsc.com/datasheet/lcsc_datasheet_1809231105_Silergy-Corp-SY8502FCC_C87752.pdf Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum