UDAR Postat Septembrie 7, 2024 Partajează Postat Septembrie 7, 2024 (editat) După știința mea MMBTA92 nu se marchează așa (cel mai probabil cu 2D). Și apoi, ce să caute un tranzistor de 300V într-un laptop? Nu că ar fi imposibil dar nu cred. Editat Septembrie 7, 2024 de UDAR Link spre comentariu
danipasc Postat Septembrie 7, 2024 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2024 (editat) Acum 1 oră, UDAR a spus: După știința mea MMBTA92 nu se marchează așa (cel mai probabil cu 2D). Și apoi, ce să caute un tranzistor de 300V într-un laptop? Nu că ar fi imposibil dar nu cred. Da stiu ce zici dar ma uitam la asta : Probabil ca ar fi mai usor de identificat daca ne-ar spune omu ce e integratul acela din dreapta sus care e legat la inductorul 8R2. Editat Septembrie 7, 2024 de danipasc Link spre comentariu
UDAR Postat Septembrie 7, 2024 Partajează Postat Septembrie 7, 2024 Da, se pare că Panjit marchează așa. Din păcate nu am găsit cum arată marcajul pe tranzistor . La tranzistorul de mai sus eu consider că este codul A9 nu A92 și se potrivește cu desenul de la Alfa&Omega. În fine, noi mai mult dintr-o poză nu putem. Link spre comentariu
alex26 Postat Septembrie 11, 2024 Partajează Postat Septembrie 11, 2024 Proprietarul era un prieten bun si mi l-a dat sa vad daca se poate face, dar dupa 2 zile a zis ca a gasit pe cineva interesat de carcasa, baterie si va renunta sa l mai repare. Problema era la display, nu avea nici iluminat nici imagine. Va multumessc pentru raspunsuri. Link spre comentariu
Nykky1976 Postat Octombrie 8, 2024 Partajează Postat Octombrie 8, 2024 salutare ,este un alimentator cu smps si nu ii gasesc exact notatia (stiu sunt multe modele) Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Octombrie 8, 2024 Partajează Postat Octombrie 8, 2024 (editat) verifica datasheet-ul lui sg6848 sau sg6859 , comparativ cu situatia reala de pe placa ... daca seamana cit de cit cu realitatea din teren , atunci fa ochii mari la piesele conectate la pinul 3 ...sint muuuulte integrate de acest gen si toate difera intre ele la pinul3 ... Editat Octombrie 8, 2024 de misuraelectronic Link spre comentariu
Nykky1976 Postat Octombrie 8, 2024 Partajează Postat Octombrie 8, 2024 verific ,multumesc! Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Octombrie 8, 2024 Partajează Postat Octombrie 8, 2024 daca se potriveste in mare cu cele 2 de mai sus , atunci avem un punct de plecare in descoperirea integratului corect ... daca nu se potriveste delok cu cele 2 de mai sus , atunci ia si scoate pe o coala de hirtie dispunerea pinilor de pe cablaj si atunci vom cauta alte piste posibile ... Link spre comentariu
Marian Postat Octombrie 9, 2024 Partajează Postat Octombrie 9, 2024 17 hours ago, Nykky1976 said: nu ii gasesc exact notatia Si notatia aia care e? Ca din poza nu se intelege foarte clar. Link spre comentariu
Nykky1976 Postat Octombrie 9, 2024 Partajează Postat Octombrie 9, 2024 (editat) 01M453 se potriveste cu multe .pin1 gnd ,2 fb,5 vcc,6out,4 sens curent,3 ri aici e problema are un condensator si atat Editat Octombrie 9, 2024 de Nykky1976 Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Octombrie 9, 2024 Partajează Postat Octombrie 9, 2024 (editat) ce inseamna out la pinul 6 ? intra sau nu in poarta unui mosfet de putere ? condensatorul de la pinul 3 merge sau nu la masa ? raspunde si tu mai repede , daca vrei sa fii ajutat ... Editat Octombrie 9, 2024 de misuraelectronic Link spre comentariu
Nykky1976 Postat Octombrie 9, 2024 Partajează Postat Octombrie 9, 2024 da pin 6 merge in poarta unui mos-fet de putere si condensatorul merge la masa ,incerc in locul lui un LD7550 Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Octombrie 9, 2024 Partajează Postat Octombrie 9, 2024 nici vorba de asa ceva ... din documentatia mea stufoasa , singurele 2 integrate de acest fel care au condensator la pinul 3 sint ld7533 si ld7537 ... Link spre comentariu
Ovidanie Postat Octombrie 13, 2024 Partajează Postat Octombrie 13, 2024 Componentele în capsulă metalică, au 3 terminale. Nu știu ce sunt, sper să fie referințe de tensiune. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum