Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce componentă e asta?

Postări Recomandate

Salutare! Un prieten m-a rugat sa aflu ce dioda este aceasta, pentru ca este in scurt. Dupa codul NZ ar fi

SMBJ100A, 100 si ceva de volti. El a spus ca este de pe o placa, de la ceva auto, la 24V. Nu inteleg de ce este dioda la

tensiune asa mare, daca totusi este SMBJ100A ?

Dioda.jpg

SMBJ.PDF

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 395
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• 3 săptămâni mai târziu...

Știam că-i  SSR. Dovada este că am cerut foaia de catalog, nu am intrebat ce componentă este. Am 13 buc, recuperate dintr un echipament ce funcționa la 120V. Mă interesa ce curent suportă și dacă pot funcționa la 230V.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Salutare, am dat de o baghetă cu integrate cdb 411. In toate cataloagele ce le dețin, cu piese iprs, tipul ăsta nu e dat. Îl știe cineva ce e de capul lui?

Nu ii mai pun poza, e un integrat obișnuit cu 2x7 terminale. Căutam un cdb 451 și normal, din asta nu am găsit :rade:

Link spre comentariu

Mulțumesc, după 90 nu am mai cumparat cataloage iprs, și în cele de înainte nu e dat. Pe net nu a dat nimic concludent. Un catalog iprs in care nu e dat. Nici eu nu am mai lucrat cu ttl de mult, de prea mult, dar mi-a venit la reparat o jucărie care are o sacoșă de ttl uri in inventar. Trebuie să mai scobesc după un 451.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări