UDAR Postat Octombrie 13 Partajează Postat Octombrie 13 https://www.alldatasheet.com/view.jsp?Searchword=VN0645 https://www.alldatasheet.com/view.jsp?Searchword=VP0535 Link spre comentariu
sesebe Postat Octombrie 16 Partajează Postat Octombrie 16 (editat) Un prieten are, dintr-un obiectiv foto, un tntegrat cu 8 pini care este efectiv crăpat în urmă unei căzături ce s-a lăsat cu flexarea PCB-ului. Este un integrat cu 8 pini de aproximativ 2.7x2.5mm dimensiune (asimilat cu SO8 dar mai mic ca și dimensiune). Are pin 1 și 3 la gnd și pin 2 și 4 prin rezistorii la gnd și probabil prin 2 și 4 primește comanda de la controller. Pinii 5 și 6, respectiv 7 și 8 sînt conectați împreună și merg la un motoraș (steper?). Este marcat cu 7 cu o liniuță deasupra urmat de A mare font similar cu arial. Prima ideie ar fi ca sint 2 MOS-FET-i canal N în aceeași capsula. Ma puteți ajuta cu ceva idei de componente? Momentan nu pot atașa poze. Editat Octombrie 16 de sesebe Link spre comentariu
manolo Postat Octombrie 16 Partajează Postat Octombrie 16 Un dual N intr-o capsula mai mica ar fi TSMT8 cu titlu informativ QH8C6 Link spre comentariu
sesebe Postat Octombrie 16 Partajează Postat Octombrie 16 Merci, am sa transmit mai departe. Link spre comentariu
roadrunner Postat Octombrie 16 Partajează Postat Octombrie 16 Acum 5 ore, sesebe a spus: Pinii 5 și 6, respectiv 7 și 8 sînt conectați împreună și merg la un motoraș (steper?) mai repede un motor de DC si ic-ul sa fie punte H daca sunt numai doua fire care duc la motor. Cine fabrica obiectivul? RR Link spre comentariu
sesebe Postat Octombrie 16 Partajează Postat Octombrie 16 Sint 4 fire care pleacă la motor de pe doua astfel de componente. Mai sint și doua bobine destul de mari în circuit. În fine, chiar contează ce tip de motor este? Link spre comentariu
dumitrumy Postat Noiembrie 7 Partajează Postat Noiembrie 7 Verifica macar alimentarile conform PDF. Link spre comentariu
victor_cj Postat Noiembrie 7 Partajează Postat Noiembrie 7 Acum 20 minute, Ovidanie a spus: LM258?? Este LM258DT. Link spre comentariu
Ovidanie Postat Noiembrie 7 Partajează Postat Noiembrie 7 În aparatul meu, LM258 amplifică o tensiune de ordinul milivolților, culeasă de pe un shunt. Uitandu-mă în foaia de catalog am avut un moment de tulburare, nu știu de ce am avut impresia că este total nepotrivit pt asemenea aplicații. Mulțumesc pt identificare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum