ratza Postat Aprilie 20, 2023 Partajează Postat Aprilie 20, 2023 1 oră în urmă, misuraelectronic a spus: siguranta resetabila este o sirma si nimik mai mult ...e drept ca este vreun aliaj de ceva cu altceva , insa siguranta resetabila nu are nici o gara cu temperatura ... ea are in adn-ul ei fix sa execute functia de on / off atunci cind curentul care trece prin ea depaseste valoarea scrisa pe eticheta ...si se reface structura acelei sirme atunci cind este indepartata supracresterea de curent ... Nu e o sîrmă şi nu se arde/reface nimic în structura internă. E un PTC mai cu moţ care se încălzeşte cînd trece curentul prin el. La tripping current îi creşte rezistenţa internă, curentul scade, iar polimerul revine la proprietăţile anterioare după răcire. Link spre comentariu
merck Postat Aprilie 20, 2023 Partajează Postat Aprilie 20, 2023 Acum 28 minute, ratza a spus: Nu e o sîrmă şi nu se arde/reface nimic în structura internă. NU! Este fix asa cum a zis el: Citat este o sirma si nimik mai mult ......................... ...si se reface structura acelei sirme atunci cind este indepartata supracresterea de curent ... P.S. Cel mai bun lucru pe care-l poţi face e să ..... (stii foarte bine continuarea si este cazul/timpul sa fie aplicata!!!) Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 20, 2023 Partajează Postat Aprilie 20, 2023 Acum 9 ore, misuraelectronic a spus: Cert este ca valoarea rezistentei electrice creste. Nu mai țin minte din cap cât. M-a frapat nemaigasind pana acum asa ceva. Link spre comentariu
criss Postat Mai 13, 2023 Partajează Postat Mai 13, 2023 Buna ziua, Puteti sa ma ajutat in identificarea componentei 506G capsula SOT−363−6. Link spre comentariu
Nostalgic Postat Mai 13, 2023 Partajează Postat Mai 13, 2023 Sunt 6 componente acolo , cred că nu toate s-au defectat . Prin măsurători pe celelalte se poate identifica ce componentă este. triac- tiristor- tranzistori dubli - feturi , etc.. Link spre comentariu
sesebe Postat Mai 13, 2023 Partajează Postat Mai 13, 2023 Si informatii despre ceea ce face schema ar ajuta desi eu cam mi-am dat seama ce fel de componenta este. Secretomania asta ........... Link spre comentariu
criss Postat Mai 13, 2023 Partajează Postat Mai 13, 2023 Este driverul cartus imprimanta industriala. Deci pe pini 2 respectiv 5 vine alimentare (nu am putut masura pe imprimanta) doar dupa polaritate condensator. Pini 1 respectiv 3 vin de pe 14504B iesirea 4 respectiv 6. Iar 4 si 6 trec pe cartus ... Am masurat dar nici unul nu are continuitate ..... As inclina spre vreun mostet, dar dupa o cautare nu am dat de unul care sa aiba poarta pe pinii 1 respectiv 3 ...in general le au pe 2 respectiv 5 ....... Link spre comentariu
UDAR Postat Mai 13, 2023 Partajează Postat Mai 13, 2023 Ăsta se potrivește? https://www.onsemi.com/pdf/datasheet/fdc6506p-d.pdf Link spre comentariu
criss Postat Mai 13, 2023 Partajează Postat Mai 13, 2023 Nu sunt sigur, dar dupa circuit as spune ca acesta este ....Mersi frumos! Link spre comentariu
Marius84 Postat Iulie 30, 2023 Partajează Postat Iulie 30, 2023 Vă salut! Am o boxă portabilă cu acumulator 18650 ce are pe circuitul de alimentare piesa din imaginea de mai jos. Din ceea ce pot eu citi, este scris pe capsulă LPS B37v1 sau 67v1 ori 87v1. Aveti idee ce este? Nu am găsit nicio informație pe net... Link spre comentariu
UDAR Postat Iulie 30, 2023 Partajează Postat Iulie 30, 2023 Posibil să fie ăsta : https://pdf1.alldatasheet.net/datasheet-pdf/view/1032034/POWER/LP3220.html deși nu se potrivește chiar 100% marcajul . Totuși data sheet-ul e preliminar deci s-ar putea să fie. Verifică dacă se potrivește la pini, schemă. Link spre comentariu
Testudines Postat Septembrie 5, 2023 Partajează Postat Septembrie 5, 2023 Salut tuturor, am modulul sursă al unui „home theater" Philips LX3900SA unde am identificat că fumul magic a scăpat dintr-un aparent MOSFET în capsulă TO-220. Codul lui este MIP3E3SMY. Conform schemei bloc din fișa tehnică e un pic mai complicat decât un simplu MOSFET. https://pdf1.alldatasheet.com/datasheet-pdf/view/125207/PANASONIC/MIP3E3SMY.html Am vreo șansă să găsesc vreun înlocuitor pe la noi? Mulțumesc. Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 5, 2023 Partajează Postat Septembrie 5, 2023 E un invertor integrat practic.Dacă știi ce tensiune scotea, poți să-l înlocuiești complet cu altă sursă disponibilă, fie liniară ori smps.Bineînțeles, cu modificările necesare... Link spre comentariu
Testudines Postat Septembrie 5, 2023 Partajează Postat Septembrie 5, 2023 Mulțumesc pentru ajutor. Link spre comentariu
Iomis Postat Septembrie 5, 2023 Partajează Postat Septembrie 5, 2023 (editat) Salutari, Pe alte forumuri sunt amintite ca echivalente TOP22xYN. X-ul ar fi, in cazul dv., 2 sau chiar 3. Aceste TOP22xYN par disponibile si in RO dar nu stiu cat de originale pt. ca nu am facut achizitii de la acele magazine. Datasheet TOP22x Doar o idee, nu ma pricep atat de bine. Toate bune. Editat Septembrie 5, 2023 de Iomis Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum