Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

LG HT503PH-DH

Costica Tv

Postări Recomandate

Salut, 

Pentru ca nu am reparat asa ceva, cer si eu ajutor din partea colegilor care se pricep si au intalnit acest defect, deci aparatul functioneaza aparent ok, dar 3 din cele 6 iesiri nu are sunet deloc, am schimbat 2 finali audio TAS5342 dar fara rezultat, tot umbland in meniu am gasit la functia "AUDIO" optiunea de 'TEST" am schimbat din "off" in " All" si am fisiit puternic si la celelalte iesiri unde nu aveam sunet deloc, acum vazand asa, mi-am dat seama ca finalii audio sunt ok si probabil e o problema de soft(dump), pe digitala are un eeprom IC103=24C16, cred ca acest aparat are dumpul alterat din eeprom, in service nu gasesc metoda de intrare ca sa d-au o resetare, daca poate cineva sa ma ajute si pe mine cu un dump, ii multumesc si il ajut si eu la randul meu cu ce pot. Cu eepromul gol nu am incercat deocamdata, am lasat ca ultima optiune...Multumesc

Acesta e aparatul

LG HT503PH-DH Asistenta Produs :Manuale, Garanție și altele LG România

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Costica Tv

5

• bobo

2

• iuliantv

2

• Florinel TV

1

Top autori în acest subiect

54 minutes ago, bobo said:

Care nu au sunet?

Nu cumva e setat pe 2+1 si nu 5+1?

Nu are sunet iesirile REAR-L, REAR-R si CENTER, la testul audio fisie difuzoarele de rupe...

55 minutes ago, iuliantv said:

Probabil ca nu primeste sunet 5.1,este in setari sa-i dai semnal stereo dar sa scoata 5+1

Am pus si pe CD si pe stick muzica stereo si degeaba....

Link spre comentariu
Acum 11 minute, Costica Tv a spus:

Nu are sunet iesirile REAR-L, REAR-R si CENTER, la testul audio fisie difuzoarele de rupe...

Am pus si pe CD si pe stick muzica stereo si degeaba....

cauta un dvd film ceva pe care scrie dolby surround 5.1,ala va reda pe toate canalele,asta daca sistemul nu e setat pe manual stereo,daca are intrari la spate rca 5+1 poti sa testezi asa,cate un canal sau minim doua pe rand fata,spate,un cablu rca la jack si conectat la pc telefon ceva,sau daca ai cablu optic conectezi la un tv receiver ceva, si are si sistemul...am intalnit si eu sisteme 5+1 care nu mergeau decat 2+1 adica stereo daca nu primea semnal 5+1,daca merge pe rca ,cumperi adaptoare rca 2 buc,1 intrare rca 2 iesiri rca si faci o treaba taraneasca sa se auda pe toate

Link spre comentariu
13 minutes ago, bobo said:

Pai nu era nimic defect.

Aveam eu un dvd 5+1 sound cu filmul "Pearl Harbor".cu el testez sistemele de genul asta.

Pacat ca si muncit atat pt nimic.

Am incercat toate variantele posibile si nimic....modelul asta de LG e o mizerie......

Link spre comentariu
1 oră în urmă, Costica Tv a spus:

Am incercat toate variantele posibile si nimic....modelul asta de LG e o mizerie......

Nu , este un gunoi :d

Editat de Florinel TV
Link spre comentariu

Am avut la reparat in urma cu cateva saptamani un astfel de sistem, dar alt brand. A fost din setari. L-a ''setat'' clientul din greseala pe 2+1 si nu mai dadea semnal si pe celelalte canale. La fel, am testat tot ce se putea testa ca sa constat faptul ca , de fapt, nu era defect.  :) 

Link spre comentariu
3 hours ago, winstyle said:

Am avut la reparat in urma cu cateva saptamani un astfel de sistem, dar alt brand. A fost din setari. L-a ''setat'' clientul din greseala pe 2+1 si nu mai dadea semnal si pe celelalte canale. La fel, am testat tot ce se putea testa ca sa constat faptul ca , de fapt, nu era defect.  :) 

Asa e !, am aflat dupa ce l-am dat.....modelul asta, precum am spus mai sus "MIZERIE", e diferit de tot ce am reparat pana acum, adica setarile la difuzoare se fac....si nu raman memorate, asa e conceput sistemul...am aflat de la sursa sigura.....

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu

Toate sistemele home cinema sunt asa, trebuia sa intrebi inainte daca nu ai mai avut de a face cu ele pana acum.  Unele nici macar nu au setare sa faca din continut stereo in 5.1, ruleaza doar 5.1 nativ.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări