Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cumpar 2 difuzoare rusesti

gusti_73

Postări Recomandate

Cumpar sau schimb cu altceva doua difuzoare rusesti fullrange, de felul celor care erau in boxele Majak. Tipul boxei era 15AC-222 sau 15AC-223.

Tipul difuzorului era 10GDM-2-4. Daca aveti ceva echivalent va rog faceti o propunere.

In principiu, suspensia acestora este deteriorata datorita trecerii timpului. Ma voi ocupa eu de schimbarea acesteia.

Fotografia lor este aceasta:

10GDM.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gusti_73

8

• BRANCA

2

• 74dorian

2

• poplex22

1

Top autori în acest subiect

Vreau sa fac doua boxe cu difuzoare de banda larga. Sa nu aibe decat un difuzor per bucata si sa nu aibe filtre. Am o pereche de CANTON GLE70 in stare foarte buna. 3 cai, woofer de 10 inch, boxe pe care le folosesc.

Link spre comentariu

Nu vindeti difuzoarele? Sau daca doriti ceva la schimb, tuburi sau altceva. Intrebati daca aveti nevoie de ceva la schimb poate gasim.

Link spre comentariu

Haideti sa vb. in privat. Va rog sa imi trimiteti un pret pentru difuzoare (boxe) cum doriti in mesageria privata. Daca convine discutam mai departe.

Multumesc!

O zi buna,

Augustin

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări