bercioiu Postat Aprilie 23, 2021 Partajează Postat Aprilie 23, 2021 (editat) Salutare! Aveti idee un echivalent pentru ON709/02 in capsula TO3? Sunt 4 bucati montati intr-un modul ABS la un BMW vechi, din 1983. Nu am gasit absolut nimic "pe net". Multumesc! Editat Aprilie 23, 2021 de bercioiu Link spre comentariu
modoran Postat Aprilie 23, 2021 Partajează Postat Aprilie 23, 2021 (editat) Pare a fi un Darlington NPN. Aici am gasit cate ceva, e destul de dubios site-ul, dar merita incercata varianta cu darlington npn: https://circuit-diagramz.com/classic-100w-hifi-darlington-transistor-amplifier-circuit/ Sunt defecti toti 4 la tine ? Editat Aprilie 23, 2021 de modoran Link spre comentariu
bercioiu Postat Aprilie 23, 2021 Autor Partajează Postat Aprilie 23, 2021 Clar sunt ceva darlington, cred că comandă direct solenoidele din pompa abs, ideea era, ce caracteristici de putere trebuie să întrunească? Da, ai mei sunt 3 "sârme" izolate între ele. Mulțumesc! Link spre comentariu
nelutu Postat Aprilie 23, 2021 Partajează Postat Aprilie 23, 2021 Este un tranzistor darlington ,echivalent cu BDX65 BDX65.pdf Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum