Kostas1 Postat Aprilie 22, 2021 Partajează Postat Aprilie 22, 2021 (editat) Buna ziua! Am achizitionat din targul de vechituri un aparat foarte asemanator cu aparatul Iris - Tehnoton, numai ca pe el scrie ''new'', iar pe spate "Model RP1201". Totusi, este cu totul altfel, se alimenteaza la 4.5V si are 2 lungimi de unda FM Vest si FM Est. Este facut cu integratul A283D, insa din pacate este ''jumulit'' rau de piese, nu mai are nici difuzorul. Este clar ca este fabricat la cativa ani dupa 1990, cand se facea trecerea la banda Vest, respectiv 88-108 MHz. Doua intrebari: - stie cineva ceva despre acest aparat? Am cautat pe Proradioantic, dar nu am gasit nimic. - daca da, imi poate da cineva schema? Poate reusesc sa ii plantez piesele si sa-l fac macar sa prinda ceva. Multumesc anticipat! Editat Aprilie 22, 2021 de Kostas1 Link spre comentariu
florinmar Postat Aprilie 22, 2021 Partajează Postat Aprilie 22, 2021 Te ajut eu dami pe privat Nr tău Link spre comentariu
Nostalgic Postat Aprilie 23, 2021 Partajează Postat Aprilie 23, 2021 Carcasa de Iris , dar schema e facuta in jurul integratului 283, numai in gamele de FM est si vest. Îl poti pune în functiune cu ajutorul datasetului integratului A283D. Link spre comentariu
doru3160 Postat Aprilie 23, 2021 Partajează Postat Aprilie 23, 2021 Interesant e variabilul, de format mic pt FM. Modelul nu a fost prea raspandit. Daca nu-l vedeam in poze, habar nu aveam ca a fost produs si altceva in carcasa de Iris, care nu e Iris. Link spre comentariu
okean Postat Aprilie 23, 2021 Partajează Postat Aprilie 23, 2021 A283 e clona lui TDA 1083 mai multe variante se gasesc la respectivu ' Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum