Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ajutor amplificator audio

djmaxxx

Postări Recomandate

Salutare , rog putin ajutor   la un receiver Onkyo tx nr 626   care a are un canal defect ... a  avut  finalii arsi si care a atras dupa ei si prefinalii si un alt tranzistor (incercuit cu rosu in poza) si vreo 2 3 rezistente de 33 ohmi  ,  cele din emitori  , rog putin ajutor daca poate cineva sa imi spuna cu ce ii pot inlocuii , sunt smd si nu gasesc  ... nu ma intrreseaza daca sunt smd sau normali ... ideea sa ii pot gasi de cumparat ... cu ce ii pot inlocui , in afara de 2sc5171 pe care l am agasit ma deranjeaza mai mult 2sa1037ak  , celelate posibil sa fi gasit ceva in 2sc22229 si 2sa949 ...  

Multumesc 

289311133_onkyosmd.thumb.jpg.a7e7b1c874d09c76aabae58915b1c79b.jpg

Editat de djmaxxx
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cornel1962

3

• djmaxxx

2

• Nostalgic

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 10 ore, djmaxxx a spus:

Salutare , rog putin ajutor   la un receiver Onkyo tx nr 626   care a are un canal defect ... a  avut  finalii arsi si care a atras dupa ei si prefinalii si un alt tranzistor (incercuit cu rosu in poza) si vreo 2 3 rezistente de 33 ohmi  ,  cele din emitori  , rog putin ajutor daca poate cineva sa imi spuna cu ce ii pot inlocuii , sunt smd si nu gasesc  ... nu ma intrreseaza daca sunt smd sau normali ... ideea sa ii pot gasi de cumparat ... cu ce ii pot inlocui , in afara de 2sc5171 pe care l am agasit ma deranjeaza mai mult 2sa1037ak  , celelate posibil sa fi gasit ceva in 2sc22229 si 2sa949 ...  

Multumesc 

289311133_onkyosmd.thumb.jpg.a7e7b1c874d09c76aabae58915b1c79b.jpg

...nu inteleg ce nu gasiti , finalii sau prefinalii ? ptr. finali incercati cu TIP41c/42c, sau BD911/912. Sunt la tensiune mai mica, dar nu cred ca este o problema acolo, iar pe curent stau bine.

Link spre comentariu

cei incercuiti cu rosu .... trebuiesc schimbati ca sunt arsi... prefinalii am gasit ceva... oe cei dinaintea lor nu stiu ce sa pun... in loc de  2sa1037 ce as putea  pune ...

Link spre comentariu

2SA1037---PNP -200mW--150mA--60 v.

ce e mare lucru de gasit un tranzistor pnp la parametri astia. ex BC556

Editat de Nostalgic
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări