Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Crown MacroTech 2401

Postări Recomandate

Am gasit acest amplificator la 1900 ron in stare impecabila.Nu gasesc date depre el,scheme.Despre 2400 e plin.Adica am gasit date dar doar putere, distorsiuni.Din ce mi-a spus omul ar fii aproape identic cu 2400.Caut o schema.E diferit oare de 2400?Aici stiu ca dl.Leco e mare mester si il rogsa ma ajute daca merita luat sau nu?Il voi folosi ptr aer liber, in curte cu niste boxe facute cu B&C 15 NDL 76.Momentan am niste drivere pocnitori Eminence PSD 2002 plus inca doua bucati Eminence Beta 15 A.Multumesc frumos.

Editat de Toader
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• 4 luni mai târziu...

Salutare! Aceasta serie MACROTECH, va ingropa muuuuulte serii de amplificatoare "actuale".

Diferentele intre ele sint minime, sincer nici eu nu le stiu exact pe toate.

Daca este in stare foarte buna, eu zic ca merita banii.

Acum depinde pentru ce vrei sa il iei.

Astuia daca ii tragi un set de finali si prefinali noi, te mai tine inca o data cit a tinut pina acum.

Sa nu te gindesti vreodata sa-i faci "upgrade" la electroliticii de filtraj, nu vei gasi ceva mai bun decit Philips for Crown sau BHC for Crown (OEM-uri).

Editat de DjLeco2021
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări