Toader Postat Aprilie 21, 2021 Partajează Postat Aprilie 21, 2021 (editat) Am gasit acest amplificator la 1900 ron in stare impecabila.Nu gasesc date depre el,scheme.Despre 2400 e plin.Adica am gasit date dar doar putere, distorsiuni.Din ce mi-a spus omul ar fii aproape identic cu 2400.Caut o schema.E diferit oare de 2400?Aici stiu ca dl.Leco e mare mester si il rogsa ma ajute daca merita luat sau nu?Il voi folosi ptr aer liber, in curte cu niste boxe facute cu B&C 15 NDL 76.Momentan am niste drivere pocnitori Eminence PSD 2002 plus inca doua bucati Eminence Beta 15 A.Multumesc frumos. Editat Aprilie 21, 2021 de Toader Link spre comentariu
KISS Postat Aprilie 21, 2021 Partajează Postat Aprilie 21, 2021 Crown Macro-Tech 2400 si Amcron Macro-Tech 2401 sunt identice. Link spre comentariu
maxente Postat Aprilie 21, 2021 Partajează Postat Aprilie 21, 2021 (editat) Uite aici manualul service. Editat Aprilie 21, 2021 de maxente Link spre comentariu
Florin_Eusebiu Postat August 22, 2021 Partajează Postat August 22, 2021 atentie la vechime ! daca are peste 8 ani , nu mai merita nici un ban Link spre comentariu
DjLeco2021 Postat August 23, 2021 Partajează Postat August 23, 2021 (editat) Salutare! Aceasta serie MACROTECH, va ingropa muuuuulte serii de amplificatoare "actuale". Diferentele intre ele sint minime, sincer nici eu nu le stiu exact pe toate. Daca este in stare foarte buna, eu zic ca merita banii. Acum depinde pentru ce vrei sa il iei. Astuia daca ii tragi un set de finali si prefinali noi, te mai tine inca o data cit a tinut pina acum. Sa nu te gindesti vreodata sa-i faci "upgrade" la electroliticii de filtraj, nu vei gasi ceva mai bun decit Philips for Crown sau BHC for Crown (OEM-uri). Editat August 23, 2021 de DjLeco2021 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum