vizicon Postat Aprilie 21, 2021 Partajează Postat Aprilie 21, 2021 Stimați colegi ,aceasta scula mea venit de la un client vechi ,cum eu nu ma-m ocupat de aceste tipuri de aparate solicit si eu ajutor . Nu am găsit nimic pe el ,tip, fabricant , main board YHT-33-Main -V06 am gasit pe pe placa. Defect-u consta in faptul ca nu primește nici o comanda la atingere pe ecran si nu mai de la butoanele laterale . Ma poate ajuta cineva cu o sugestie. Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 21, 2021 Partajează Postat Aprilie 21, 2021 Trebuie desfăcut și văzut ce e în interior. Clar nu e originala ci China. Link spre comentariu
vizicon Postat Aprilie 22, 2021 Autor Partajează Postat Aprilie 22, 2021 Aceste informații la ruși= YHT-33=Main-V06 / CPU-T132AV UHR252351 / CU DVD-SPHE8202VGQ /FLASH-25L3206E /EEPROM AT24C08C /STM8S207 /RAM M12L128168A. Funcționează perfect radio ,dvd ,usb singura problema ca nu răspunde de loc la comenzi de pe display , oare e posibil sa fie din memorie . Atașez 2 vederi placa de baza si placa atașata pe ecran. https://postimg.cc/BLb69rT7 https://postimg.cc/H81f45k0 Mulțumesc DAN COD Link spre comentariu
ady2006 Postat Aprilie 22, 2021 Partajează Postat Aprilie 22, 2021 In majoritatea cazurilor este touchscreenul defect. In rest, panglici sau controller de touchscreen. Pentru touchscreen n-ai nevoie de modelul aparatului. Scrie de obicei codul pe folia lui. Oricum se cumpara dupa tip, dimensiune si pozitionarea panglicii. Nu-s atatea modele cum ai putea crede. Se gasesc si in Romania cateva modele dar pe china gasesti sigur. Desfa fata si fa o poza la touch. Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 22, 2021 Partajează Postat Aprilie 22, 2021 Daţi jos display-ul şi comandaţi touchscreen-ul la chinezi.E mai ieftin... Link spre comentariu
vizicon Postat Aprilie 22, 2021 Autor Partajează Postat Aprilie 22, 2021 Mulțumesc Domnilor. Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 22, 2021 Partajează Postat Aprilie 22, 2021 Înainte de asta relipeste modulul ala mare de pe placa de baza. Link spre comentariu
vizicon Postat Aprilie 23, 2021 Autor Partajează Postat Aprilie 23, 2021 Rezolvat Domnilor ,am demontat partea display ,verificat tot ce tine de contacte imperfecte si montat ,rezultat funcționează OK. MULTUMESC o zi buna va doresc . La mulții ani celor cu numele GHEORGHE ++++ Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum