Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Car auto necunoscut.

vizicon

Postări Recomandate

Stimați colegi ,aceasta scula mea venit de la un client vechi ,cum eu nu ma-m ocupat de aceste tipuri de aparate solicit si eu ajutor .

Nu am găsit nimic pe el ,tip, fabricant , main board YHT-33-Main -V06 am gasit pe pe placa.

Defect-u  consta in faptul ca nu primește nici o comanda la atingere pe ecran si nu mai de la butoanele laterale .

Ma poate ajuta cineva cu o sugestie.

20210421-114732.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vizicon

4

• dan cod

2

• ady2006

1

• validae

1

Top autori în acest subiect

Aceste informații  la ruși= YHT-33=Main-V06 / CPU-T132AV UHR252351  / CU DVD-SPHE8202VGQ  /FLASH-25L3206E  /EEPROM AT24C08C /STM8S207 /RAM M12L128168A.

Funcționează perfect radio ,dvd ,usb singura problema ca nu răspunde de loc la comenzi  de pe display , oare e posibil sa fie din memorie .

Atașez  2 vederi placa de baza si placa atașata pe   ecran.

https://postimg.cc/BLb69rT7

https://postimg.cc/H81f45k0

Mulțumesc DAN COD 

Link spre comentariu

In majoritatea cazurilor este touchscreenul defect. In rest, panglici sau controller de touchscreen. Pentru touchscreen n-ai nevoie de modelul aparatului. Scrie de obicei codul pe folia lui. Oricum se cumpara dupa tip, dimensiune si pozitionarea panglicii. Nu-s atatea modele cum ai putea crede. Se gasesc si in Romania cateva modele dar pe china gasesti sigur. Desfa fata si fa o poza la touch.

Link spre comentariu

Rezolvat Domnilor ,am demontat partea display ,verificat tot ce tine de contacte imperfecte si montat ,rezultat funcționează OK.

MULTUMESC  o zi buna va doresc .

La mulții ani celor cu numele GHEORGHE ++++

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări