winstyle Postat Aprilie 21, 2021 Partajează Postat Aprilie 21, 2021 Am la reparat acest model de TV. Sunetul este ok, imaginea ca in clipul de mai jos. Suspectez ca este defect display-ul, dar astept si alte pareri. Display CX215LEDM (eticheta) TCON M215HVN01.0 Mainboard: CV9203L-A Tensiuni VGH ,VGL, VCOM, VDD prezente Link spre comentariu
winstyle Postat Aprilie 21, 2021 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2021 Display defect. Am gasit intr-un colt, partial sub rama de plastic, sticla arsa in profunzime ca si cum s-ar fi stins o tigara pe ea. Evident, nu cred ca o tigara a fost cauza ... Link spre comentariu
iuliantv Postat Aprilie 21, 2021 Partajează Postat Aprilie 21, 2021 se vede ceva si din video,in partea dreapta jos, eu am intalnit la 2 samsung 32k sau 32m ,si un 32h parca dar am mai intalnit si la un sony de 50" la care frigea acea zona,si pur si simplu am taiat 2-3 trasee ale driverului superior spre sticla si sa rezolvat,dar la sony se manifesta cu liniaritate marita in partea de jos a displayului Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum