okean Postat Aprilie 23, 2021 Partajează Postat Aprilie 23, 2021 Daca se poate posta si un cablaj pentru schema de mai sus, cu multumiri ! Link spre comentariu
franzm Postat Aprilie 23, 2021 Partajează Postat Aprilie 23, 2021 S-ar putea sa mai aiba @maxente de vânzare. Link spre comentariu
maxente Postat Aprilie 23, 2021 Partajează Postat Aprilie 23, 2021 Acum 16 ore, okean a spus: Daca se poate posta si un cablaj pentru schema de mai sus, cu multumiri ! Au fost doua variante de cablaje, una cu smd-uri si una cu componente normale. Ambele placute aveau 5x5cm. Acum mai am doar cateva placi pentru componente normale. Parca ar mai merge sa mai fac niste cablaje la chinezi. Link spre comentariu
daniel_2004 Postat Mai 8, 2021 Autor Partajează Postat Mai 8, 2021 Am descoperit problema... O rezistență (am zis de ea în primul post) era mai mare pe canalul stâng (0.7) față de cea de pe canalul drept (0.33) și din cauza ei făcea problema respectivă pe canalul stâng. Azi am înclocuit între ele rezistențele și problema s-a mutat pe canalul drept. Trebuie să caut 2 rezistențe identice de 0.33 ohmi și 1 watt și să le schimb pe ambele și am rezolvat problema. Mulțumesc pentru sfaturi! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum