Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Modificare pcb

valentin23

Postări Recomandate

Salut , imi poate modifica si mie cineva pcb asta astfel incat cand il scot la imprimanta pe foaie a4 sa aibe 4 inch lungime si 1.7 inch latime. Ma intereseaza doar cel de sus unde scrie original fencer 2 pcb. Daca se poate sa fie pus de mai multe ori in pagina . Multumesc frumos.

Fencer-2b (1).png

Editat de valentin23
Greseala scriere
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• valentin23

5

• Mircea

2

• Bandi Szasz

2

• radu26

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Pai fa incercari cu imprimanta. Imprimi si te joci cu procentajul (marit, scazut) pana iese ce vrei. Din 2-3 imprimari bunghesti procentul potrivit. 

Link spre comentariu

Eu stiu... nu am inteles nici o data preferintele astea de printare circuite din pdf-uri sau poze, mai ales circuite mici unde scalarea pozei afecteaza grav rezolutia. Am incercat sa ajut cu redimensionarea, ramane de vazut daca mai este de folos dupa printare sau nu.

Link spre comentariu

Puteti incerca cu EasyEda.

In pcb se poate insera imaginea respectiva, trebuie ajustate setarile pentru color tolerance, simplify level, corner threshold si puse dimensiunile de 4 si 1,7 inch, apoi save si export pdf 1:1.

Iese ceva ca in acest atasament, se poate si mai bine daca se fac setarile corespunzatoare.

Cablaj1.pdf

Link spre comentariu

4 inch pe orizontala, 1,75 pe verticala (asta era raportul original).

Cum l-am facut: am facut Copy-Paste intr-o pagina Word dimensionata A4. Am folosit rigla din Word pana l-am ajustat sa fie de 4 inch pe orizontala. Am imprimat in PDF apoi.

In functie de imprimanta, este FOARTE POSIBIL ca la imprimare sa faca o ajustare, d-aia oricum se poate jucat 1-2% din setarile imprimantei cat sa imprime in scara 100%.

Spor la treaba!

PCB4inch.pdf

Link spre comentariu

Salutari,

Fara sa ma uit pe ce au reusit colegii, am incercat si eu in Eagle, importand un fisier .bmp si folosind o capsula DIL-08 ca referinta. A rezultat cu dimensiunile (inch) 3.9891x1.6860.

Toate bune,

Cosmin

Link spre comentariu
La 20.04.2021 la 13:10, valentin23 a spus:

Salut , imi poate modifica si mie cineva pcb asta astfel incat cand il scot la imprimanta pe foaie a4 sa aibe 4 inch lungime si 1.7 inch latime. Ma intereseaza doar cel de sus unde scrie original fencer 2 pcb. Daca se poate sa fie pus de mai multe ori in pagina . Multumesc frumos.

Fencer-2b (1).png

Salut, acum am vazut topicul.

Daca mai ai nevoie, serile urmatoare iti postez un PDF la sc1:1, pentru printat-calcat cablaj.

Asa arata cablajul re-desenat (cu mici modificari) dupa cel postat de tine, aveam de gand sa il realizez si eu la acel timp, dar am renuntat, a ramas doar cablajul:

Fencer-2-1.jpg

Fencer-2-2.jpg

Editat de GeoMar
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări