Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema TV LG 58UF830V

mielu80

Postări Recomandate

Bună seară,

Am intrat în posesia unui TV LCD fabricat de LG,model 58UF830V și din păcate are ceva probleme.

Manifestare defect:

Defectul este doar pe imagine,sunetul este în regulă,meniul OSD este și el în regulă.

Dacă cineva a mai întâlnit asemenea manifestări sau are idee care ar fi cauza,îl rog frumos să mă ajute cu un sfat.

Mulțumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mielu80

3

• iuliantv

3

• sorinpavel

1

• dan cod

1

Top autori în acest subiect

initiatorul topicului a pus un film destul de scurt si ceva descriere,dar totusi nu e vorba de backlight,ceea ce se vede in film cred ca  reflexia unor ,,spoturi lumina,,ar fi prea luminoase acele pete sa fie din backlight,plus ca 2 din partea de sus sant pe margina

acolo e buba de mainboard cred,soft,sau ceva procesare video,,e ca si cum ar fi un tv crt cu calea comuna dezacordata,

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

Buna ziua,

Imi cer scuze pentru imagini ca sunt confuze,asa cum spune @iuliantv,sunt reflexiile unor spoturi.

Problema LCD-ului este legata de acei "purici",asa cum se intampla la tv-urile CRT.

Multumesc.

Link spre comentariu
Acum 53 minute, mielu80 a spus:

Buna ziua,

Imi cer scuze pentru imagini ca sunt confuze,asa cum spune @iuliantv,sunt reflexiile unor spoturi.

Problema LCD-ului este legata de acei "purici",asa cum se intampla la tv-urile CRT.

Multumesc.

o telecomanda service daca ati avea,cu functia ,in start,sau in stop,nu mai stiu exact care din ele face resetul general,poate aveti noroc,stiu ca circula pe forum un fisier pentru service lg telecomanda longher,nu stiu daca face si cele doua functii,personal folosesc un loghitech harmony,nu am avut nevoie de altceva sa testez

Link spre comentariu
Acum 23 ore, iuliantv a spus:

o telecomanda service daca ati avea,cu functia ,in start,sau in stop,nu mai stiu exact care din ele face resetul general,poate aveti noroc,stiu ca circula pe forum un fisier pentru service lg telecomanda longher,nu stiu daca face si cele doua functii,personal folosesc un loghitech harmony,nu am avut nevoie de altceva sa testez

in stop este pentru reset fabrica in start pentru intrare service

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări