mielu80 Postat Aprilie 18, 2021 Partajează Postat Aprilie 18, 2021 Bună seară, Am intrat în posesia unui TV LCD fabricat de LG,model 58UF830V și din păcate are ceva probleme. Manifestare defect: Defectul este doar pe imagine,sunetul este în regulă,meniul OSD este și el în regulă. Dacă cineva a mai întâlnit asemenea manifestări sau are idee care ar fi cauza,îl rog frumos să mă ajute cu un sfat. Mulțumesc. Link spre comentariu
sorinpavel Postat Aprilie 19, 2021 Partajează Postat Aprilie 19, 2021 Acolo au cazut lentilele dispersoare de pe leduri. Trebuie desfacut ecranul si lipite la loc sau schimbate baretele led.Succes Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 19, 2021 Partajează Postat Aprilie 19, 2021 Dacă au căzut lentilele (asa este) eu cred ca bretele sunt,, coapte,, de i neapărat schimbate. Link spre comentariu
iuliantv Postat Aprilie 19, 2021 Partajează Postat Aprilie 19, 2021 (editat) initiatorul topicului a pus un film destul de scurt si ceva descriere,dar totusi nu e vorba de backlight,ceea ce se vede in film cred ca reflexia unor ,,spoturi lumina,,ar fi prea luminoase acele pete sa fie din backlight,plus ca 2 din partea de sus sant pe margina acolo e buba de mainboard cred,soft,sau ceva procesare video,,e ca si cum ar fi un tv crt cu calea comuna dezacordata, Editat Aprilie 19, 2021 de iuliantv Link spre comentariu
mielu80 Postat Aprilie 19, 2021 Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2021 Buna ziua, Imi cer scuze pentru imagini ca sunt confuze,asa cum spune @iuliantv,sunt reflexiile unor spoturi. Problema LCD-ului este legata de acei "purici",asa cum se intampla la tv-urile CRT. Multumesc. Link spre comentariu
iuliantv Postat Aprilie 19, 2021 Partajează Postat Aprilie 19, 2021 Acum 53 minute, mielu80 a spus: Buna ziua, Imi cer scuze pentru imagini ca sunt confuze,asa cum spune @iuliantv,sunt reflexiile unor spoturi. Problema LCD-ului este legata de acei "purici",asa cum se intampla la tv-urile CRT. Multumesc. o telecomanda service daca ati avea,cu functia ,in start,sau in stop,nu mai stiu exact care din ele face resetul general,poate aveti noroc,stiu ca circula pe forum un fisier pentru service lg telecomanda longher,nu stiu daca face si cele doua functii,personal folosesc un loghitech harmony,nu am avut nevoie de altceva sa testez Link spre comentariu
mielu80 Postat Aprilie 20, 2021 Autor Partajează Postat Aprilie 20, 2021 Buna ziua, Am sa incerc sa ma documentez in directia sugerata de dvs. Va multumesc pentru sprijin. Link spre comentariu
profimex Postat Aprilie 20, 2021 Partajează Postat Aprilie 20, 2021 Acum 23 ore, iuliantv a spus: o telecomanda service daca ati avea,cu functia ,in start,sau in stop,nu mai stiu exact care din ele face resetul general,poate aveti noroc,stiu ca circula pe forum un fisier pentru service lg telecomanda longher,nu stiu daca face si cele doua functii,personal folosesc un loghitech harmony,nu am avut nevoie de altceva sa testez in stop este pentru reset fabrica in start pentru intrare service Link spre comentariu
iuliantv Postat Aprilie 20, 2021 Partajează Postat Aprilie 20, 2021 nu tin minte nici o data.eu am tasta service menu si cele .start.stop Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum