ALEKS Postat Octombrie 19, 2007 Partajează Postat Octombrie 19, 2007 Propun urmatoarea schema pe care am modificat-o dupa cerintele mele (comanda cu PIC: 2 butoane pentru ciclare inainte si inapoi printre functii si afisaj cu 2 elementi 7-segment pentru afisarea numarului functiei stocate in bancurile de memorie - acestea apar pe o schema separata si cablaj separat fata de schema de baza prezentata mai jos): Schema originala apartine dl. David Setya Atmaja si este luata de pe site-ul acesta: http://www.geocities.com/dsaproject/electronics/f_gen/f_gen.html. Are cineva vreo obiectie (greseli, imbunatatiri, etc.) la schema mea ? Vreo idee in plus (sau in minus...) ? Va surade ideea stocarii a 16 functii (sin, dinte de ferastrau, impuls, treapta unitate, etc.) utilizate mai des, intr-un EPROM ? Numai de bine, ALEKS Link spre comentariu
ALEKS Postat Octombrie 19, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 19, 2007 Am desenat si schema de afisor si butoane de ciclare printre comenzi (forward / backward): Daca ma gandesc mai bine pe 2^4 pini pot codifica doar 16 combinatii deci al 2-lea integrat ar putea fi inlocuit cu un tranzistor care sa aprinda doar cifra "1" de pe DISP1 (in cazurile selectarii bancurilor de memorie 10-15). ALEKS Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum