Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Generator de functii cu EPROM

ALEKS

Postări Recomandate

Propun urmatoarea schema pe care am modificat-o dupa cerintele mele (comanda cu PIC: 2 butoane pentru ciclare inainte si inapoi printre functii si afisaj cu 2 elementi 7-segment pentru afisarea numarului functiei stocate in bancurile de memorie - acestea apar pe o schema separata si cablaj separat fata de schema de baza prezentata mai jos):

Posted Image

Schema originala apartine dl. David Setya Atmaja si este luata de pe site-ul acesta: http://www.geocities.com/dsaproject/electronics/f_gen/f_gen.html.

Are cineva vreo obiectie (greseli, imbunatatiri, etc.) la schema mea ? Vreo idee in plus (sau in minus...) ?

Va surade ideea stocarii a 16 functii (sin, dinte de ferastrau, impuls, treapta unitate, etc.) utilizate mai des, intr-un EPROM ?

Numai de bine,

ALEKS

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ALEKS

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Am desenat si schema de afisor si butoane de ciclare printre comenzi (forward / backward):

Posted Image

Daca ma gandesc mai bine pe 2^4 pini pot codifica doar 16 combinatii deci al 2-lea integrat ar putea fi inlocuit cu un tranzistor care sa aprinda doar cifra "1" de pe DISP1 (in cazurile selectarii bancurilor de memorie 10-15).

ALEKS

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări