Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Caut sudor pentru lucrare la domiciliu (Bucuresti)

radudd

Postări Recomandate

Asadar, caut un sudor pentru o lucrare simpla la domiciliul meu, in Bucuresti, sector 6, zona metrou Valea Ialomitei.

Este vorba despre un suport pentru flori care se monteaza la pervazul ferestrei si care trebuie modificat prin scurtarea lungimii cu cca. 3 cm.

Suportul este realizat in stilul clasic al anilor 80, din bare de fier-beton sudate (cred ca sunt de 10mm) si cu intarituri-model tip "S"-uri din acelasi tip de bara.

Datorita anveloparii blocului, am "pierdut" distanta intre pereti, prin urmare suportul nu mai incape intre acestia.

Pratic trebuie taiat unul dintre capete, taiat din barele longitudinale si resudata partea initial indepartata.

Am spatiu in exterior (in spatele blocului, loc sigur care nu este la strada), etajul este 1, pot furniza prelungitor, prin urmare nu sunt probleme de lucru.

Momentan nu este nicio graba cu lucrarea pentru ca inca mai sunt operatiuni de tencuire de facut si vreau sa am distanta efectiv-exacta intre pereti.

Ma intereseaza daca este cineva dispus sa ma ajute cu aceasta lucrare si desigur cat m-ar costa aventura asta.

Pentru inceput putem discuta pe numarul meu de Whats App, 0761 488 128.

Multumesc.

Editat de radudd
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 0
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• radudd

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări