Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Melodii copiate

Sharky

Postări Recomandate

Stiu ca nu prea are legatura cu electronica, dar macar aici sa putem rade de toti loseri care copiaza melodii.Melodia care m-a facut sa deschid acest thread este Jeanette - How It' Got To BeIn sfarsit mi-am dat seama ca e din Tchaikovsky luata linia melodica...suna prea bine

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Gheorghe Dracu

2

• Sharky

2

• v3l0

1

• al_ex

1

Top autori în acest subiect

Pai in primul rand trebuie sa razi de manelisti care copiaza cea mai mare parte a manelelor din muzica de (aceeasi) proasta calitate din spatiul fost otoman. De ex. din spatiul ex-iugoslav se copiaza la greu. Acolo se numeste turbo-folk si e popularizat pe posturile lor TV de mai bine de 20 de ani.

Link spre comentariu

De exemplu mie imi place muzik greceasca, pe care o consider de o veritabila calitate (ganditi-va cat de greu e sa produci ceva melodios cand eshti restrans la a canta in greceshte, turceshte, chineza, japoneza, araba etc), iar faptul ca manelistii au copiat toate hit-urile greceshti pe care le-am ascultat in viatza mea...ma dispera!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări