Sharky Postat Ianuarie 26, 2005 Partajează Postat Ianuarie 26, 2005 Stiu ca nu prea are legatura cu electronica, dar macar aici sa putem rade de toti loseri care copiaza melodii.Melodia care m-a facut sa deschid acest thread este Jeanette - How It' Got To BeIn sfarsit mi-am dat seama ca e din Tchaikovsky luata linia melodica...suna prea bine Link spre comentariu
al_ex Postat Ianuarie 26, 2005 Partajează Postat Ianuarie 26, 2005 http://www.muzicabuna.ro/copiate.php Link spre comentariu
Gheorghe Dracu Postat Ianuarie 26, 2005 Partajează Postat Ianuarie 26, 2005 Pai in primul rand trebuie sa razi de manelisti care copiaza cea mai mare parte a manelelor din muzica de (aceeasi) proasta calitate din spatiul fost otoman. De ex. din spatiul ex-iugoslav se copiaza la greu. Acolo se numeste turbo-folk si e popularizat pe posturile lor TV de mai bine de 20 de ani. Link spre comentariu
v3l0 Postat Ianuarie 27, 2005 Partajează Postat Ianuarie 27, 2005 De exemplu mie imi place muzik greceasca, pe care o consider de o veritabila calitate (ganditi-va cat de greu e sa produci ceva melodios cand eshti restrans la a canta in greceshte, turceshte, chineza, japoneza, araba etc), iar faptul ca manelistii au copiat toate hit-urile greceshti pe care le-am ascultat in viatza mea...ma dispera! Link spre comentariu
Sharky Postat Ianuarie 27, 2005 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2005 http://www.muzicabuna.ro/copiate.php nu toate de acolo is copiate, adica unele is prelucrari, dar macar autorii au recunoscut asta, nu ca si costi costitza care fura pe fata...ex: Iris - sa nu crezi nimic Link spre comentariu
Gheorghe Dracu Postat Ianuarie 28, 2005 Partajează Postat Ianuarie 28, 2005 Iris-De vei pleca = Whitenake-We wish you well Link spre comentariu
ctepeo Postat Februarie 1, 2005 Partajează Postat Februarie 1, 2005 Florin Salam stricat a zis ca a venit unu' Shaggy, ca sa-i reproseze ca i-a copiat melodia. Aruncati Salamu' ala odata! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum