bodyxx Postat Aprilie 17, 2021 Partajează Postat Aprilie 17, 2021 Buna ziua, cumpar condensator variabil (C1 pe schema ) de la nivel semnal generator E0503. https://imgur.com/a/9eMvKbp Multumesc! Link spre comentariu
PINTI Postat Aprilie 17, 2021 Partajează Postat Aprilie 17, 2021 Ce ai pus tu in poza este butonul de actionare, cu acea scala gradata in mV,uV si dBm. CV-ul este in interior. Ai spus mai devreme, intru-un alt topic, ca l-ai masurat si era in scurt. Se poate pune in locul lui un CV de Cora ( din cel rosu). Se scot din placile de stator si rotor pana cand obtii valoarea data in schema ( cu placile inchise). Vezi ca are doua sectiuni. Link spre comentariu
bodyxx Postat Aprilie 17, 2021 Autor Partajează Postat Aprilie 17, 2021 Știu ca este butonul de acționare, ideea e ca nu am de nici un fel CV, poate este cineva care are asa ceva sau cum ai spus unul pe care sa îl adaptez Link spre comentariu
BRANCA Postat Aprilie 17, 2021 Partajează Postat Aprilie 17, 2021 Ţi-am scris şi în topic.Dă-l afarã şi fă-i o poză. Link spre comentariu
bodyxx Postat Aprilie 19, 2021 Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2021 UP, poate are cineva vreun E0503 descompletat și nu ii trebuie condensatorul variabil de la reglaj fin nivel ieșire semnal Link spre comentariu
Postări Recomandate