wally_gatter Postat Aprilie 17, 2021 Partajează Postat Aprilie 17, 2021 Mneata buna Dupa cum multa stie , de acum avem dreptul in a ne selecta furnizorii de energie electrica. Cum eu nu sunt in tara dar am casa in Romania, este neaparat sa-mi aleg furnizor. Am doua case, in aceiasi curte, cu adrese diferite. Ambele sunt locuite, ambele au bransament diferit. La prima casa (e veche) exista un bransament monofazat clasic, iar la a doua casa am bransament trifazat momentan de 12kW (o sa cer o marire deoarece sunt limitat la 20A pe faza), iar la acesta din urma nu am inca nici o factura. Instalarea s-a facut acum un an dar nu s-a emis nici o factura ca nu il foloseam si cei de la FDE asteptau o estimare de consum. Am uitat sa precizez ca locatia celor doua case este undeva la mijlocul distantei intre Zalau, Satu Mare si Carei, adica zona de Nord Vest. Voi ce furnizor de energie electrica mi-ati recomanda? Multam de raspunsuri (oricare ar fi ele) Link spre comentariu
BRANCA Postat Aprilie 17, 2021 Partajează Postat Aprilie 17, 2021 Wally.S-a vorbit de oferta Hidroelectrica.Altfel în zona ta parcă e Electrica Furnizare S.A. Până la urmă mai tare decât orice tarif e gestionarea consumatorilor!Adică consumatori cât mai eficienţi.Iluminat pe leduri,aparatură casnică în clasă energetică cât mai bună,etc,etc. Şi fără încălzire electrică!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum