icar Postat Mai 6, 2021 Autor Partajează Postat Mai 6, 2021 Deocamdata am o promisiune de placaj, sper sa fie pe dimensiuni, apoi am in vedere si placa de parchet laminat. Ceva ajutor am nevoie la "seratr". Lemnul ar fi, placi de parchet, resturi de la o comoda. Trebuie doar taiate si fasonate. Link spre comentariu
radu26 Postat Mai 6, 2021 Partajează Postat Mai 6, 2021 Poate găsești vreun meșter cu scule adecvate prin zona. Acasă e greu și nu iese. Link spre comentariu
icar Postat Mai 6, 2021 Autor Partajează Postat Mai 6, 2021 Daca o sa inceapa cursurile la liceul tehnologic, am o promisiune acolo. Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Mai 6, 2021 Partajează Postat Mai 6, 2021 De regulă unde se vând plăci de pal melaminat există și utilaje de debitare. Cred că nu v-ar refuza nimeni, evident contra cost. Link spre comentariu
radu26 Postat Mai 6, 2021 Partajează Postat Mai 6, 2021 Cred că îl rezolv eu mult mai rezonabil și fără umblat... Link spre comentariu
icar Postat Mai 6, 2021 Autor Partajează Postat Mai 6, 2021 @+_Florin_+, stiu ce zici dar, desi in oras functineaza Cronospan, nu gasesti placi de vinzare. Sunt doar magazine de cu materiale de constructii, instalatii sanitare si electrice (noroc cu ele, altfel nu aveam de unde face rost de sirma de conexiuni, sacâz, fludor, intrerupatoare). Sunt citeva ateliere de mobila, dar nu se uita la comenzi marunte. Cica nu au timp de fleacuri. Am incercat la tiganii scocari, dar au tabla prea subtire, 0,5 - 0,75 mm. Cu ei ma intelegeam, au si abcant, dar tabla era mult prea subtire. @radu26, multumiri pentru ajutor. Link spre comentariu
radu26 Postat Mai 6, 2021 Partajează Postat Mai 6, 2021 (editat) Hai că le-am pus ca naiba. Cred că se înțelege PS. Le-am rezolvat. Editat Mai 6, 2021 de radu26 Link spre comentariu
sesebe Postat Mai 6, 2021 Partajează Postat Mai 6, 2021 Mie imi place genul acesta de carcasa. Sint mult mai practice chiar daca nu-s chiar asa de ochioase. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum