Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Proiectare sasiu

icar

Postări Recomandate

Deocamdata am o promisiune de placaj, sper sa fie pe dimensiuni, apoi am in vedere si placa de parchet laminat.

Ceva ajutor am nevoie la "seratr". Lemnul ar fi, placi de parchet, resturi de la o comoda. Trebuie doar taiate si fasonate.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 52
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• icar

18

• Усилитель

10

• fcon

7

• radu26

6

Top autori în acest subiect

Imagini postate

De regulă unde se vând plăci de pal melaminat există și utilaje de debitare. Cred că nu v-ar refuza nimeni, evident contra cost. 

Link spre comentariu

@+_Florin_+, stiu ce zici dar, desi in oras functineaza Cronospan, nu gasesti placi de vinzare. Sunt doar magazine de cu materiale de constructii, instalatii sanitare si electrice (noroc cu ele, altfel nu aveam de unde face rost de sirma de conexiuni, sacâz, fludor, intrerupatoare). Sunt citeva ateliere de mobila, dar nu se uita la comenzi marunte. Cica nu au timp de fleacuri.

Am incercat la tiganii scocari, dar au tabla prea subtire, 0,5 - 0,75 mm. Cu ei ma intelegeam, au si abcant, dar tabla era mult prea subtire.

@radu26, multumiri pentru ajutor.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări