Haralambie Postat Mai 7, 2021 Autor Partajează Postat Mai 7, 2021 Amplificatorul nu imi pare suspect, intrucat are un modul inteligent pentru a detecta eventualele erori de functionare. Cred ca semnalul DC din sursa de semnal este amplificat si ajunge intr-un final direct la emitator. Un condensator de 4uF ar trebui sa rezolve aceasta problema, dar e posibil sa produca defazaje. Link spre comentariu
Mircea Postat Mai 7, 2021 Partajează Postat Mai 7, 2021 As pune de 10uF, e mai sigur. Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 7, 2021 Partajează Postat Mai 7, 2021 (editat) Sau doi de 6uF in antiparalel. Sa anulezi posibilul defazaj nedorit. Editat Mai 7, 2021 de Vizitator Link spre comentariu
Haralambie Postat Mai 7, 2021 Autor Partajează Postat Mai 7, 2021 Dar asta presupune ca cei doi sa aiba acelasi defazaj, iar doua produse chiar acelasi model nu sunt niciodata identice. Link spre comentariu
sesebe Postat Mai 7, 2021 Partajează Postat Mai 7, 2021 Dece nu pui un preu cu tuburi. Am auzit ca suna și mai fain. Link spre comentariu
Haralambie Postat Mai 7, 2021 Autor Partajează Postat Mai 7, 2021 Nu cred ca are suficienta putere de atac Link spre comentariu
Mircea Postat Mai 7, 2021 Partajează Postat Mai 7, 2021 Cu cat pui condensatorul de intrare mai mare, cu atata creste puterea de atac. Dar daca e prea mare valoarea, atunci da in oscilatii. Link spre comentariu
Haralambie Postat Mai 7, 2021 Autor Partajează Postat Mai 7, 2021 Sa aleg un preamplificator cu tuburi cu transformator pe iesire si sa elimin acest condensator? Link spre comentariu
maxente Postat Mai 7, 2021 Partajează Postat Mai 7, 2021 Da, macar dormi linistit ca ii bagi semnal haudiofil la intrare. Link spre comentariu
Florin_Eusebiu Postat August 22, 2021 Partajează Postat August 22, 2021 este in clasa D ? arde din cauza distorsiunilor . fara procesor si limiter este exclusa folosirea lui Link spre comentariu
DjLeco2021 Postat August 22, 2021 Partajează Postat August 22, 2021 Daca raspundul este de la DC la 400kHz, este logic de ce rupi difuzoarele. Insereaza pe pinii de intrare balansata niste nepolarizati de 4,7uF/50Vcc (si pe intrarea in faza si pe cea defazata), asteli realizazi un filtru low cut si amplificatorul nu va mai amplifica reziduurile de DC din sursa si se va comporta un pic mai bine chiar si la supramodularea tranzitorie a etajului de intrare. Link spre comentariu
Vizitator Postat August 22, 2021 Partajează Postat August 22, 2021 Discutia este din luna Mai. Vad ca initiatorul nu a mai revenit. Posibil sa fi ars toate difuzoarele din stoc. Link spre comentariu
sesebe Postat August 22, 2021 Partajează Postat August 22, 2021 Eu am dubii ca intrebarea a fost pe bune. Cred ca a fost mai mult ca subiect de discutie. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum