Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Am nevoie de sfatul dvs...tv CRT se vede doar roz.

TAVI 25

Postări Recomandate

Vă salut!

Am un tv color cu tub marca ALLVIEW model TA 5508 SF cu seria șasiu PXP20045.

În partea de sus a ecranului predomină linii orizontale care tremură...

Pot viziona orice program dar numai în nuanța culorii roz pt că alte culori nu se mai regăsesc în imagini.

Știe cineva care ar fi problema?

Vă mulțumesc...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

1

• iuliantv

1

• modoran

1

• TAVI 25

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Iar liniile alea orizontale sunt cauzate de integratul de baleiaj vertical, nu desfăşoară total imaginea.Schimbă condensatorii electrolitici de pe lângă el.Ar fi bine de fapt să-i cam schimbi pe toţi electroliticii din sursă, baleiaj orizontal, vertical şi mai ales pe cel de 10-22uF/50V din baza tranzistorului de linii, asta dacă nu are cumva traf driver, că nu am schema în faţă.

Link spre comentariu

finalii video = tranzistori,3 perechi a cate 2 bucati pentru fiecare culoare,rgb,,sau doar 3 bucati cate unul pentru fiecare culoare rgb,sau poate circuit integrat

oricum  e ciudata culoarea roz,sa nu fie magnetizat,si nu-mi explic liniie din partea de sus,ori g2 e prea mare,ori e uscat c-ul pe tensiunea video 180v,ori ceva bube si in vertical tot ceva condesatori,oricum trebuiesc inlocuiti ceva condesatori pentru o buna functionare,,,o poza face cat 1000 de cuvinte,,

https://postimages.org/

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări