TAVI 25 Postat Aprilie 16, 2021 Partajează Postat Aprilie 16, 2021 Vă salut! Am un tv color cu tub marca ALLVIEW model TA 5508 SF cu seria șasiu PXP20045. În partea de sus a ecranului predomină linii orizontale care tremură... Pot viziona orice program dar numai în nuanța culorii roz pt că alte culori nu se mai regăsesc în imagini. Știe cineva care ar fi problema? Vă mulțumesc... Link spre comentariu
modoran Postat Aprilie 16, 2021 Partajează Postat Aprilie 16, 2021 Schimba finalii video ( toti ), aia de pe gatul tubului si refa si toate lipiturile pe acolo. Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 16, 2021 Partajează Postat Aprilie 16, 2021 Iar liniile alea orizontale sunt cauzate de integratul de baleiaj vertical, nu desfăşoară total imaginea.Schimbă condensatorii electrolitici de pe lângă el.Ar fi bine de fapt să-i cam schimbi pe toţi electroliticii din sursă, baleiaj orizontal, vertical şi mai ales pe cel de 10-22uF/50V din baza tranzistorului de linii, asta dacă nu are cumva traf driver, că nu am schema în faţă. Link spre comentariu
iuliantv Postat Aprilie 16, 2021 Partajează Postat Aprilie 16, 2021 finalii video = tranzistori,3 perechi a cate 2 bucati pentru fiecare culoare,rgb,,sau doar 3 bucati cate unul pentru fiecare culoare rgb,sau poate circuit integrat oricum e ciudata culoarea roz,sa nu fie magnetizat,si nu-mi explic liniie din partea de sus,ori g2 e prea mare,ori e uscat c-ul pe tensiunea video 180v,ori ceva bube si in vertical tot ceva condesatori,oricum trebuiesc inlocuiti ceva condesatori pentru o buna functionare,,,o poza face cat 1000 de cuvinte,, https://postimages.org/ Link spre comentariu
KISS Postat Aprilie 16, 2021 Partajează Postat Aprilie 16, 2021 Nu prea mai are verde. Ori e tubul blocat..ori lesinat. Link spre comentariu
Nostalgic Postat Aprilie 16, 2021 Partajează Postat Aprilie 16, 2021 (editat) Eu am pus schema , tu pune o poza cu imaginea. Chassis PX20045.pdf Editat Aprilie 16, 2021 de Nostalgic Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum