ionadrian Postat Aprilie 13, 2021 Partajează Postat Aprilie 13, 2021 De vanzare partea mecanica de presare din niste masini de injectie mase plastice. Ele erau functionale ( acum fiind dezafectate , deconectate) , insa poate intereseaza pe cineva doar partea de presare cu ajutorul careia se poate realiza masina de facut peleti, sau presa pentru orice alt domeniu. Nu e inginerie dar trebuie un pic de meserie. Masinile de injectie mase plastice sunt orizontale si verticale. Una orizontala, fara motor este 2.500 eur. Una verticala cu motor este 2500 eur. Una verticala fara motor 2000 eur Intrau matrite destul de mari in cele orizontale. Circa 300 x 300 mm. Strict pentru cunoscatori, eu nu ma pricep, nu le-am utilizat. Totodata am si moara, tocator mase plastice sau diverse. Morile sunt pe sistem de butuc cu lame si contralame taietoare. Reglabile, robuste. Detalii mai multe la cerere. Link spre comentariu
Marian Postat Aprilie 13, 2021 Partajează Postat Aprilie 13, 2021 Ti-am sters celalalt topic pentru ca pusesesi acelasi articol si acolo si nu este permis. Ramai aici cu ce ai de vanzare. Spor. Link spre comentariu
helyon Postat Mai 25, 2021 Partajează Postat Mai 25, 2021 Salut! As fi interesat de aceasta aplicatie, moară+presă, dar din anuntul dumneavoastra nu reiese nimic privitor la pret, caracteristici, detalii privitoare la tensiuni si puteri de alimentare, etc., etc.! Mai practic ar fi sa discutam putin problema.. e ok? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum