Bogdan.prunaru Postat Aprilie 13, 2021 Partajează Postat Aprilie 13, 2021 Salutare, Am achizitionat recent o pereche de boxe Magnat - Monitor Supreme 1002 impreuna cu un amp Cambridge Audio - AXR100 (nu ma criticati pentru alegerea facuta, stiu ca de banii aia achizitionam SH un sistem stereo mult superior acestuia, dar am avut motivele mele personale) iar problema sta in felul urmator: la volum mare, intre -10db si maxim, sunetul este distorsionat, cel putin din ce imi dau eu seama distorsioneaza frecventele joase. Daca setez volumul bassului din amp la nivelul minim, distorsiunea se mai amelioreaza dar nu dispare. Ceea ce m-a pus pe ganduri este faptul ca la inceput, cam acum o luna, cand am facut achizitia, aceste distorsiuni nu existau, am ascultat diferite tipuri de genuri muzicale insa la volume mari nu existau absolut distorsiuni. Mentionez ca distorsiunile apar din toate sursele audio incercate: PC conectat prin optic coaxial, bluetooth la telefon, si optic toslink la tv, toate cele mentionate redau prin Tidal. De asemenea, nu va imaginati ca ascult muzica la volum maxim zi de zi, volumul este maxim la jumatate in marea majoritate a timpului, aceste devieri catre volum maxim fiind doar pentru a testa potentialul sistemului. Daca se auzeau distorsiunile de la bun inceput, probabil ca aveam alte nelamuriri, dar dupa o luna de zile in care nu a stat la volum maxim decat adunat poate 10 minute strict pentru test...nu inteleg, de aceea va cer parerea voastra. Multam fain! Link spre comentariu
aurel70 Postat Iunie 23, 2021 Partajează Postat Iunie 23, 2021 Buna seara. Probabil ca deja ati rezolvat problema, si poate ne spuneti si noua. daca a fost de la boxe sau de la amplif...Daca simptomul se manifesta identic pe ambele boxe, daca se manifesta diferit, ati schimbat boxele intre ele? Sau ati pus alte boxe de proba, sau ati testat boxele la alt amplificator... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum