Vizitator cili Postat Octombrie 19, 2007 Partajează Postat Octombrie 19, 2007 salut!Unde gasesc si eu suport pentru niste sateliti..am cautat prin toate magainele...caut decat picioarele de la sateliti..satelitii ii am eu..aveti idee..?Va multumesc! Link spre comentariu
Dr.L Postat Octombrie 19, 2007 Partajează Postat Octombrie 19, 2007 poti folosi colturi pt sustinut rafturile,eventual pui si o bucata de pal(un mini raft) pe care sa stea satelitiidaca au un fel de gaura in forma de cheie pe spate,atunci pui un surub(diblu) in perete si apoi montezi satelitul Link spre comentariu
Mihai Cimpoeru Postat Octombrie 19, 2007 Partajează Postat Octombrie 19, 2007 Eventul daca vrei cu picioar poti sa-ti faci chiar tu dintr-o teava de pvc de diametru ceva mai amre >5 cm umpluta cu nisip si doua blaturi de pal !! http://www.tnt-audio.com/clinica/stubby_e.html :partyman: Link spre comentariu
adi_0106 Postat Octombrie 19, 2007 Partajează Postat Octombrie 19, 2007 vezi in capatul de jos acestei pagini Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum