iulian iacob Postat Aprilie 12, 2021 Partajează Postat Aprilie 12, 2021 Buna ziua, Am si eu un scoter electric pt dizabilitati defect. Oare ma poate ajuta cineva cu repararea lui. 0772224690 Link spre comentariu
iulian iacob Postat Aprilie 13, 2021 Autor Partajează Postat Aprilie 13, 2021 se poate deplasa cineva cu el la dvs. oriunde in tara multumesc Link spre comentariu
NICA Postat Aprilie 14, 2021 Partajează Postat Aprilie 14, 2021 Pentru a primi vre'un raspuns trebuie sa dai niste detalii altfel nimeni nu stie ce vrei. Si nici nu te suna. Firma care l'a fabricat, model, problema care necesita rezolvare. Ideal este sa pui o fotografie cu placuta de identificare . Specifica daca are un acumulator sau doi, daca se incarca complet sau partial. Astfel sogur vei primi raspuns, poate si ajutor. Link spre comentariu
iulian iacob Postat Aprilie 14, 2021 Autor Partajează Postat Aprilie 14, 2021 Buna ziua Dețin un scooter electric marca Shoprider achizitionat de nou din UK, care sa defectat Mai jos vă transmit datele de identificare ale produsului achiziționat. Distribuitor: Roma Medical AIDS LTD 44-1-656-674-488 Model: TE-GK10 Nr. De serie: Cod de comandă F-GK10 1GK14C33A0035 Fabricat de Pihsiang Machinery MFG CO LTD Un electronist mi-a indicat ca piesa(controller) de mai jos ar fi defecta: Cod de piesa defecta CA-AC2-70A (A3) 4AYAC13A0199 Am reusit sa gasesc una pe care am inlocuit-o si...nu merge... Probabil altul este defectul... Nu stiu cum pot atasa poze aici.. Daca cineva este interesat sa ma ajute pot da mai multe poze si detalii 0772224690 Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 14, 2021 Partajează Postat Aprilie 14, 2021 Încărcaţi fotografia/fotografiile aici: https://imgur.com/upload Apoi daţi click dreapta cu mouse pe imaginea deja încărcată acolo şi selectaţi ,,Copy Image,, sau ,,Copy image location,, Reveniţi pe Elforum fără a închide pagina de pe Imgur şi daţi ,,Paste,, în postarea unde doriţi să apară imaginea. Astfel, imaginea va apărea direct, nu ca link pe care să dai click ca s-o vezi... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum