Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

XP romanian pack download

MihaiGSM

Postări Recomandate

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MihaiGSM

3

• zal

2

• Tavi

1

• traianpop

1

Top autori în acest subiect

pe forum nu se incurajeaza pirateria , asa ca fara subiecte de acest genin alta ordinde de idei, ce este cu acest pack ?eu am licenta la xp , deci , ce face acest pack ?sper ca nu scrie totul in limba romana ca e groaznic :)

Link spre comentariu

pe forum nu se incurajeaza pirateria , asa ca fara subiecte de acest genin alta ordinde de idei, ce este cu acest pack ?eu am licenta la xp , deci , ce face acest pack ?sper ca nu scrie totul in limba romana ca e groaznic :)

nu face nimic,in afara de "traduceri aiurite" :rolleyes: in plus,nu a invatat toate cuvintele "americanesti",si le amesteca ,cu ale noastretotusi,cine doreste sa se distreze,poate incerca acest pack
Link spre comentariu

mai bine acelui "old man" ii dai un link de la un traducator online din enlega in romana....sau i scri tu chestile esentiale pe o hartie. Acel pack de traducere din engleza in romana mai mult o sa il incurce. Are niste cuvinte foarte ciudate. Tin minte ca atunci cand am avut primul meu calculator am stat cu el in engleza vreo 2-3 luni...dupa a aparut pack-ul asta de tradure, mi la instalat un prieten ( ca pe vremea aia ma depasea calculaorul pe mine ) si miam dat seama ca nu pot lucra pe el. Daca nu stiam harta windows-ului nu ma descurcam cu ala in romana deloc....mai ales ca la unele fraze mai lungi are niste traduceri de te uiti ca prostu la monitor si nu iti dai seama ce vrea sa zica.

Link spre comentariu

V-ati deznationalizat de tot! E foarte simplu, mai ales ca engleza are multe cuvinte românesti si de origine ariana ce sint comune in mai toate limbile si dialectele rasei albe. Respectivul patch se gaseste peste tot pe huburi, are 3,6Mb si nu schimba tot in româna, cei ce urasc limba materna pot sa stea linistiti, ''help''-ul ramine in limba Jack Spintecatorul. :smt003

Link spre comentariu

V-ati deznationalizat de tot! E foarte simplu, mai ales ca engleza are multe cuvinte românesti si de origine ariana ce sint comune in mai toate limbile si dialectele rasei albe.

Respectivul patch se gaseste peste tot pe huburi, are 3,6Mb si nu schimba tot in româna, cei ce urasc limba materna pot sa stea linistiti, ''help''-ul ramine in limba Jack Spintecatorul. :smt003

simt pofta nebună să-ţi trimit postul la bodegă, că e cel mai bun banc auzit (hm!!!) în ultimele luni!!!
Link spre comentariu

MifTy poate nu ai invatat la scoala ca mii de daci au fost dusi ca trupe auxiliare in Britania, unde au muncit la zidul lui Hadrian si apoi zeci de ani l-au si pazit. A urmat invazia saxona, a unor triburi germanice influentate de vizigotii ce ne erau vecini si aliati contra romanilor in secolele II-IV (Iordanes care le-a scris istoria a copiat cit a putut din istoria si geografia getica, iar abatele Ulfila care a scris in limba gota folosea multe cuvinte ''românesti''). Sa mai socotim si influentele mai tirzii aduse de francezii medievali ce vorbeau o limba mult diferita de franceza moderna, si care s-a mai pastrat in dialectul occitan, care e asemanator cu româna arhaica.

Mai pe scurt, in Europa, limba româna si surorile ei, aromâna, meglenoromâna si istroromâna, ca si albaneza, occitana, basca, catalana, romagna (asta e limba oficiala in Elvetia) si inca citeva dialecte pastreaza inca radacini din limba arienilor de acum 5-6000 ani. Si celelalte limbi moderne europene au, insa mult mai putin.

Fenomenul e complex, cine e curios poate sa gaseasca si pe net cite ceva. Eu l-am amintit ptr ca mi se urca singele la cap cind vad atita snobism la unii ''computeristi''. Windows e creat special in mai multe limbi, intre care si româna, tocmai pentru a fi mai usor de inteles si sa nu supere sentimentele nationale ale cetatenilor unor tari ce pot sa nu aiba relatii de prietenie cu SUA, insa pot sa foloseasca acest sistem de operare.

Aici Bill a procedat foarte corect politic si economic.

------------------------------------------------------------------------------

MifTy zice: aia e ca n-am invatat!! serios!!! poti sa-mi dai niste linkuri, ceva, sa ma conving cu ochii mei??? nu raspunde in alt post, editeaza postul asta, si in final stergem de la linie...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări