Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandare teava PVC pentru canalizare

Costica Tv

Postări Recomandate

• Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Costica Tv

8

• ady2006

3

• moshu flo

3

• yo9gcc

2

Top autori în acest subiect

Daca platiti sigur aveti teava la poarta, ramane sa vedeti unde este, la mine au semnat cu vopsea pe gard. Deci gandirea este aceeasi ca si la mine la comuna, ti-am tras teava la poarta, platesti, nu ma intereseaza daca te racordezi sau nu ! Acum ca am canalizare mi se pare corecta gandirea, si chiar ar trebui sa nu existe locuinta fara canalizare, dar cred ca depinde mult de primar, sa cunoasca cum sa acceseze fonduri europene, dar unii se gandesc la viitor, cum sa o duca bine dupa ce nu vor mai fi primari! 

Link spre comentariu

Astazi am aflat exact pentru ce au fost facute sapaturile pe strada acum cativa ani, da lucrarile au fost pentru reteau de apa ci nicidecum pentru canalizare....,doar cu ajutor de la primarie sa rezolv ceva, altfel nu am nici-o sansa....un vecin de pe alta strada sa racordat de curand la canalizare si mi-a spus ca la costat in jur de 9000 RON toata "distractia"

Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...

Totusi, daca aveti facturata canalizare....

In oras la noi s-au facut cu cativa ani in urma lucrari

(ample) si s-a ingropat atat retea de apa curenta cat si de canalizare....

Link spre comentariu

Dar la comuna (unde sta soacra-mea), a ajuns conducta de apa, dar canalizarea nu.

Apa vine cu presiunea ei (prin pompare), dar canalizarea se face de obicei

gravitational, si trebuie executata si "magistrala" care sa colecteze (intr-o parte

din satul ala s-au ciuruit strazile care erau de bine de rau asfaltate si s-au "ingropat"

niste fonduri odata cu niste tevi "de canalizare" care duc de ici pana colea, insa

"colectorul" ramane la stadiul de vis....

Pe factura apare apa dar nu si canalizarea!

Link spre comentariu

Așa se face, prima data se asfaltează, după aia se sparge asfaltul  ca vine canalizarea, se asfaltează la loc și după aia se sparge din nou că vine cu teava de gaze. Ce e așa de greu de înțeles?

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Sa fii sanatos Marius, teava de gaz e dinainte de asfalt in pamant.

Mai gresesc si astia cu spartul. Dar ca sa "repare greseala" au venit,

au spart si au mai ingropat o bucata de vreo 100 m de teava de canal,

o droaie de camine si un bazin unde se va instala o pompa....

Chiar cu acest adaos, instalatia tot nu are "iesire" spre magistrala/statie de epurare...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări