Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Transformator rusesc necunoscut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• icar

4

• BRANCA

2

• +_Florin_+

2

• daniels

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Scrie clar că-i de audiofrecvenţă.Era suficient să traduceţi ,,звуковой частоты ,, şi rezulta ,,audiofrecvenţă,,.Deci transformator de audiofrecvenţă...

Ce a mai rămas din partea de jos a etichetei e numărul de spire al primarului, circa 2000 spire.Am avut cel puţin unul identic, dar l-am transformat în traf de reţea, intercalând tolele, care aveau întrefier de carton.Din păcate nu-mi amintesc ce număr de spire avea secundarul, oricum e similar trafului de cadre ale tv-urilor A/N româneşti. Se poate afla însă uşor numărul de spire secundar prin măsurarea raportului dintre tensiuni.

Link spre comentariu

Cam 2000 de spire, cu sirna de 0,18 in primar, banuiam ca e. Nr de spire din secundar era de aflat. Diametrul sirmei pare a fi 0,58 mm. Ma gindeam sa-l folosesc ca traf de iesire la un SE.

Multumiri tururor.

Link spre comentariu

Conectați primarul la o tensiune alternativă cunoscută și măsurați tensiunea în secundar (sau invers) pentru a vă face o idee despre raportul de transformare. 

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări