myshyk Postat Aprilie 9, 2021 Partajează Postat Aprilie 9, 2021 Defectul consta in acele linii orizontale, care se vad in poze, si care periodic,cam la 2-3 sec. oscileaza pe verticala, cam 6-7 mm. In acelasi timp, se modifica putin si luminozitatea si liniaritatea pe verticala in zona dungilor, pe acei 6-7 mm. Placile : T-Con: 6870C-0452A; placa de baza:TNP 4G458; sursa:TNPA5807 si TNP 4G 549 au fost verificate prin schimbare cu placi functionale, verificate. Link spre comentariu
iuliantv Postat Aprilie 9, 2021 Partajează Postat Aprilie 9, 2021 defect display 100% Link spre comentariu
myshyk Postat Aprilie 9, 2021 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2021 (editat) Banuiam. Poate fi vreo panglica?E interesant ca fenomenul da impresia ca oscileaza ceva , timpii de "comutare" fiind egali, ca la un semnal dreptunghiular. Editat Aprilie 9, 2021 de myshyk Link spre comentariu
iuliantv Postat Aprilie 9, 2021 Partajează Postat Aprilie 9, 2021 (editat) Acum 5 minute, myshyk a spus: Banuiam. Poate fi vreo panglica? nu ,nu , poate vre-un driver lateral,dar nu cred sa aiba Editat Aprilie 9, 2021 de iuliantv Link spre comentariu
myshyk Postat Aprilie 9, 2021 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2021 Multumesc, m-am linistit! Link spre comentariu
Costica Tv Postat Aprilie 9, 2021 Partajează Postat Aprilie 9, 2021 Ai facut testul pe rand cu scoaterea foliilor dintre t-con si display sa vezi care jumatate vede mai bine ? Ecranele de la LG majoritatea se pot repara pentru cine stie, cine nu stie dar e de meserie depanator, il ajut in privat, asa cum am ajutat multi colegi meseriasi de aici de pe forum care meritau ajutati..... Link spre comentariu
bobo Postat Aprilie 9, 2021 Partajează Postat Aprilie 9, 2021 Probabil LC500DUE..., se rezolva usor. Link spre comentariu
iuliantv Postat Aprilie 9, 2021 Partajează Postat Aprilie 9, 2021 Acum 49 minute, Costica Tv a spus: Ai facut testul pe rand cu scoaterea foliilor dintre t-con si display sa vezi care jumatate vede mai bine ? Ecranele de la LG majoritatea se pot repara pentru cine stie, cine nu stie dar e de meserie depanator, il ajut in privat, asa cum am ajutat multi colegi meseriasi de aici de pe forum care meritau ajutati..... nu va contrazic,dar dupa experientele mele lg-urile nu merg pe jumatati Link spre comentariu
Costica Tv Postat Aprilie 9, 2021 Partajează Postat Aprilie 9, 2021 (editat) 30 minutes ago, iuliantv said: nu va contrazic,dar dupa experientele mele lg-urile nu merg pe jumatati Exact ! , dar in functie de continutul imagini se poate delimita partea de ecran defecta de cea buna, adica daca ai o jumatate de ecran cu imagine curata, e partea de ecran buna, iar daca ai cealalta jumatate de ecran alba fara continut de imagine si are liniute orizontale unde e zona driverului defect, inseamna ca acea parte e defecta si invers daca partea cu imagine are liniute orizontale inseamna ca aceasta parte e defecta in zona driverului lateral defect, in felul acesta castigi mult timp pentru depistarea parti de ecran defecte, acum dupa ce ai aflat care parte e defecta, nu ramane decat sa tai traseele...si ecranul e ca nou din fabrica.....eu ma lupt cu ele de vre-o 15 ani si stiu de ce pun unele intrebari pentru cei pe care vrea sa ii ajut...., daca pentru unii e greu sa faca 2 poze cu jumatatile de ecran cu foliile....., atunci inseamna ca nu are interes sa repare ecranul....... Editat Aprilie 9, 2021 de Costica Tv Link spre comentariu
myshyk Postat Aprilie 9, 2021 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2021 (editat) Va multumesc pentru sfaturi, dar, intradevar, nu am de gand sa ma apuc sa-l repar. Singurele incercari le-am facut schimband modulele, dar nu s-a schimbat nimic. Probabil ca am sa-l vand la un pret rezonabil pentru piese, sau cuiva care are de gand sa-l repare. Am la el si toate 4 module de schimb, in stare perfecta. Editat Aprilie 9, 2021 de myshyk Link spre comentariu
Costica Tv Postat Aprilie 9, 2021 Partajează Postat Aprilie 9, 2021 Daca erai aproape de mine iti reparam ecranul cu 100 de lei, toate ecranele reparate de mine nu sa intors niciunul inapoi ! E 50 de inch si foarte fragil, nu merge prin transport fan courier !! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum