Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Panasonic TX-L-50B6E

myshyk

Postări Recomandate

Defectul consta in acele linii orizontale, care se vad in poze, si care periodic,cam la 2-3 sec. oscileaza pe verticala, cam 6-7 mm. In acelasi timp, se modifica putin si luminozitatea si  liniaritatea pe verticala in zona dungilor, pe acei 6-7 mm.  Placile : T-Con: 6870C-0452A; placa de baza:TNP 4G458; sursa:TNPA5807 si TNP 4G 549 au fost verificate prin schimbare cu placi functionale, verificate.

din nou 070.jpg

din nou 071.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• myshyk

4

• iuliantv

3

• Costica Tv

3

• bobo

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Banuiam. Poate fi vreo panglica?E interesant ca fenomenul da impresia ca oscileaza ceva , timpii de "comutare" fiind egali, ca la un semnal dreptunghiular.

Editat de myshyk
Link spre comentariu
Acum 5 minute, myshyk a spus:

Banuiam. Poate fi vreo panglica?

nu ,nu , poate vre-un driver lateral,dar nu cred sa aiba 

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

Ai facut testul pe rand cu scoaterea foliilor dintre t-con si display sa vezi care jumatate vede mai bine ?

Ecranele de la LG majoritatea se pot repara pentru cine stie, cine nu stie dar e de meserie depanator, il ajut in privat, asa cum am ajutat multi colegi meseriasi de aici de pe forum care meritau ajutati.....

Link spre comentariu
Acum 49 minute, Costica Tv a spus:

Ai facut testul pe rand cu scoaterea foliilor dintre t-con si display sa vezi care jumatate vede mai bine ?

Ecranele de la LG majoritatea se pot repara pentru cine stie, cine nu stie dar e de meserie depanator, il ajut in privat, asa cum am ajutat multi colegi meseriasi de aici de pe forum care meritau ajutati.....

nu va contrazic,dar dupa experientele mele lg-urile nu merg pe jumatati

Link spre comentariu
30 minutes ago, iuliantv said:

nu va contrazic,dar dupa experientele mele lg-urile nu merg pe jumatati

Exact ! :aplauze, dar in functie de continutul imagini se poate delimita partea de ecran defecta de cea buna, adica daca ai o jumatate de ecran cu imagine curata, e partea de ecran buna, iar daca ai cealalta jumatate de ecran alba fara continut de imagine si are liniute orizontale unde e zona driverului defect, inseamna ca acea parte e defecta si invers daca partea cu imagine are liniute orizontale inseamna ca aceasta parte e defecta in zona driverului lateral defect, in felul acesta castigi mult timp pentru depistarea parti de ecran defecte, acum dupa ce ai aflat care parte e defecta, nu ramane decat sa tai traseele...si ecranul e ca nou din fabrica.....eu ma lupt cu ele de vre-o 15 ani si stiu de ce pun unele intrebari pentru cei pe care vrea sa ii ajut...., daca pentru unii e greu sa faca 2 poze cu jumatatile de ecran cu foliile....., atunci inseamna ca nu are interes sa repare ecranul.......

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu

Va multumesc pentru sfaturi, dar, intradevar, nu am de gand sa ma apuc sa-l repar. Singurele incercari le-am facut schimband modulele, dar nu s-a schimbat nimic.  Probabil ca am sa-l vand la un pret rezonabil pentru piese, sau cuiva care are de gand sa-l repare. Am la el si toate 4 module de schimb, in stare perfecta.

Editat de myshyk
Link spre comentariu

Daca erai aproape de mine iti reparam ecranul cu 100 de lei, toate ecranele reparate de mine nu sa intors niciunul inapoi !

E 50 de inch si foarte fragil, nu merge prin transport fan courier !!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări