Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Executie carcasa amplificator pe lampi

Flore

Postări Recomandate

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Flore

4

• Усилитель

2

• BRANCA

1

• radu26

1

Top autori în acest subiect

Prima data ar trebui stiut cat de mare ar fi carcasa ,in principal suprafata de sus ,depinde daca este PP ,SE , marimea trafurilor.

Se pot multe face DIY , cu putina munca ,dar indemanare si idei .De ex se pot modifica  

carcase de videorecorder vechi ,CD player Vechi ,amplifuri vechi ,Deck caseta ( au VU metru ) , astea erau mari ,cu schelet ,unele au din start mufe RCA si borne dif .Fatada poate fi inlocuita cu placaj lemn , lateralele "extinse "cu lemn ,pt aspect clasic.Fatada de tabla poate fi acoperita usor si ieftin cu folie imitatie de lemn daca se doreste  ( si furnir veritabil  ) 

Link spre comentariu

Nu mi se pare bună soluţia.Carcasa pare neecranată.

O carcasă de lemn îţi face orice tâmplar bătrân bun.Furniruită.

Plăcile la atelier tăiat cu laser sau jet apă.Tablă să fie...

Da era cineva pe forum  ce face carcase...

Link spre comentariu

Lemnul nu e problema , oricum partea superioara are o tabla sau deasupra,sau dedesupt......restul interiorului in zonele sensibile se poate acoperii cu folie aluminiu prin lipire ,legat la masa ,ca "pe vremuri "....

Link spre comentariu

Mulțumesc pentru sugestii.

Am găsit doua variante, o să aleg funcție de ce ofertă primesc. Încă aștept trafurile pentru a finaliza desenul.

Vă țin la curent cu rezultatul. Poate fac un topic și în secțiunea audio.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări