Neagu Raul Postat Aprilie 8, 2021 Partajează Postat Aprilie 8, 2021 Bună ziua! Nu știu dacă aici e topicul potrivit dar aș dori și eu schema sursei de tensiune I4102M dacă se poate, vă mulțumesc anticipat! Link spre comentariu
Barbaro Postat Aprilie 8, 2021 Partajează Postat Aprilie 8, 2021 Acum 38 minute, Neagu Raul a spus: Bună ziua! Nu știu dacă aici e topicul potrivit dar aș dori și eu schema sursei de tensiune I4102M dacă se poate, vă mulțumesc anticipat! Am citit undeva ca userul @soldan a publicat-o acum mai bine de 8 ani pe forum. Link spre comentariu
carageae Postat Aprilie 8, 2021 Partajează Postat Aprilie 8, 2021 Nu as vrea sa fiu rau....dar ati incercat pe google image "I4102M"? Eu am gasit doua rezultate care merg.... Link spre comentariu
Neagu Raul Postat Aprilie 8, 2021 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2021 Acum 10 minute, carageae a spus: Nu as vrea sa fiu rau....dar ati incercat pe google image "I4102M"? Eu am gasit doua rezultate care merg.... Eu am încercat să descarc unul pe care l-am găsit însă era incomplet...așa că încerc aici, poate are cineva pdf... Link spre comentariu
carageae Postat Aprilie 8, 2021 Partajează Postat Aprilie 8, 2021 https://elektrotanya.com/showresult?what=iemi+i&kategoria=meter&kat2=schematics Link spre comentariu
Neagu Raul Postat Aprilie 8, 2021 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2021 Wow, site-ul pe care l-ați trimis are toate schemele de la toate aparatele, mulțumesc mult! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum