pacha Postat Aprilie 8, 2021 Partajează Postat Aprilie 8, 2021 Prieteni, vreau sa schimb un variator de turatie mecanic cu unul electronic. Nu am de gand sa-l produc, vreau sa cumpar unul. Deci, motor trifazic 380 v, 1,1 kw. Trebuie sa-i pot regla aprx 40%. de preferinta cu un potentiometru dar e foarte bun si softtouch. Motorul lucreaza pe un calandru de calcat lenjerie plan. Nu vreau sa piarda din putere daca reduc turatia dar cred ca sculele cestea moderne fac treaba aceasta.Simplu. Nu ma descurc cu oferta avand foarte putine detalii, adica indicatiile nu sunt pe intelesul userilor normali. Sanatate si sper in putin ajutor ! Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 8, 2021 Partajează Postat Aprilie 8, 2021 Acolo ar fi potrivit un convertizor de frecvenţă, fiindcă vreţi să păstraţi şi cuplul. Link spre comentariu
BRANCA Postat Aprilie 8, 2021 Partajează Postat Aprilie 8, 2021 Validae.Aşa aş recomanda şi eu.Problema e ca cineva cu experienţă să recomande un model fiabil accesibil.Că altfel sari de 2000 lei. Link spre comentariu
iop95 Postat Aprilie 8, 2021 Partajează Postat Aprilie 8, 2021 Pe olx gasiti modele de 1.5-2.2kW cu preturi ok. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum