Shambala Postat Aprilie 19, 2021 Partajează Postat Aprilie 19, 2021 Deschide alt topic, la Amplificatoare. Link spre comentariu
sesebe Postat Aprilie 19, 2021 Partajează Postat Aprilie 19, 2021 (editat) La 14.04.2021 la 10:31, Mircea R a spus: ............ ...cand vorbesc de claritate, ma refer la ”crystal clear”, nu la o comparatie cu placile de sunet ”on board”). .... ................. Acum 6 ore, Mircea R a spus: ........... ......Probabil NE 5532 e mai ”basos”, dupa cum ziceai, ceea ce nu e bine dpdv al corectitudinii. Dar si unul si celalalt au ceva deficiente in ce priveste claritatea............. ......... Zi-mi si mie cu ce sistem ai facut comparatia si ai ajuns la concluzia ca nu suna "crystal clear” si au toate deficiente in ceea ce priveste claritatea? Editat Aprilie 19, 2021 de sesebe Link spre comentariu
Mircea R Postat Aprilie 21, 2021 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2021 Eu am Roksan Caspian M2 si boxe Dynaudio Contour. Dar nu neparat la mine ma refeream cu sintagma ”crystal clear”, poate eu n-o s-o ating vreodata, chiar daca am incercat sa schimb ampurile. Ma refeream la un ideal in echipamente muzicale, la claritatea instrumentelor de pe o scena de concert. Link spre comentariu
sesebe Postat Aprilie 21, 2021 Partajează Postat Aprilie 21, 2021 Pina nu pui unul linga altul doua sisteme si asculti comparativ la ele, chiar si fara sa fie "blid test", nu poti sa spui ca ala su celalalt suna mai bine. Link spre comentariu
radu26 Postat Aprilie 21, 2021 Partajează Postat Aprilie 21, 2021 Acum 2 ore, Mircea R a spus: Ma refeream la un ideal in echipamente muzicale, la claritatea instrumentelor de pe o scena de concert. Care scenă de concert? Link spre comentariu
Haralambie Postat Aprilie 21, 2021 Partajează Postat Aprilie 21, 2021 Daca n-ai boxe bune si opampuri nu o sa o vezi Link spre comentariu
sesebe Postat Aprilie 21, 2021 Partajează Postat Aprilie 21, 2021 Partea cu "opampuri" n-am inteles-o. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum