Kreator Postat Aprilie 9, 2021 Partajează Postat Aprilie 9, 2021 Niciodata dar niciodata nu poti inlocui (si nici nu o sa-ti mearga) NE 5532 cu Muses03. Nu stiu cum spui tu ca merge, dar eu ma indoiesc. NE 5532 se poate inlocui doar cu Muses01. Link spre comentariu
modoran Postat Aprilie 9, 2021 Partajează Postat Aprilie 9, 2021 E on coincidenta faptul ca "merge", cred ca "merge" tot la fel si cui muses3 scos de tot in locul respectiv. Eu as pune ne5532 inapoi sa vad daca placa mai lucreaza cu ei pe toate canalele inainte sa mai comand ceva. muses01 sau muses02, uita de muses03, nu ai ce face cu el in cazul tau. Link spre comentariu
merck Postat Aprilie 9, 2021 Partajează Postat Aprilie 9, 2021 (editat) Muses 01 Muses 1 si NE5532 dupa cum se vede sunt interschimbabile. Muses 03 si NE5532 nu sunt interschimbabile! Editat Aprilie 9, 2021 de merck Link spre comentariu
sesebe Postat Aprilie 9, 2021 Partajează Postat Aprilie 9, 2021 (editat) Pune LM4562 si ai terminat treaba. Nu te mai lua dupa toate prostiile haudiofile de pe net. LM4562 il bate la fundulet pe Muses1 la toate capitolele, inclusiv la pret. Editat Aprilie 9, 2021 de sesebe Link spre comentariu
Sharky Postat Aprilie 9, 2021 Partajează Postat Aprilie 9, 2021 Corect! Si ca sa fii audiofil pana la capat, cauti in capsula metalica cu specificatii militare. Evident, difernta va fi nula. Link spre comentariu
sesebe Postat Aprilie 9, 2021 Partajează Postat Aprilie 9, 2021 Daca vrei sa-i faci imbunatatiri ii pui pe iesire filtre L-C trece jos calculate pt 1-2 MHz (sau chiar mai jos) si daca le faci bine chiar vei auzi diferente daca ai si restul sistemului (amplificator+boxe) performant. Link spre comentariu
Kreator Postat Aprilie 9, 2021 Partajează Postat Aprilie 9, 2021 (editat) Acum 8 ore, sesebe a spus: Pune LM4562 si ai terminat treaba. Nu te mai lua dupa toate prostiile haudiofile de pe net. LM4562 il bate la fundulet pe Muses1 la toate capitolele, inclusiv la pret. Pe langa LM4562 iti mai recomand preferatele mele haudiofile care se gasesc si in capsula DIP: OPA2134 sau LME49720. @sesebe Uite ce se spune despre Muses01, si tu ii propui LM de 0.6$ !?! "These are the world’s first op-amps to be manufactured with high-purity oxygen-free copper interconnects and the result is true-to-life tonality, spacious sound and stunning vocals" Editat Aprilie 9, 2021 de Kreator Link spre comentariu
sesebe Postat Aprilie 10, 2021 Partajează Postat Aprilie 10, 2021 Citatul pe care l-ai pus este clar pt păcălit fraierii. Nu conține nimic informație utila. Link spre comentariu
Kreator Postat Aprilie 10, 2021 Partajează Postat Aprilie 10, 2021 Tocmai, nu ai vazut ca am spus-o ca o gluma? Link spre comentariu
Mircea R Postat Aprilie 11, 2021 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2021 Cred ca cineva mai sus dorea sa rada de mine propunandu-mi scot din slot amplificatorul operational ca sa verific daca se aude totusi muzica. Am fost si la noi in oras la un inginer automatist si mi-a spus acelasi lucru vazand cele doua scheme functionale (Muses01 si Muses03). Nu se poate, pentru ca single-ul (MUses03) nu are alimentare pe pinul nr.8. Dar la intrebarea mea daca inginerii de la Asus nu au proiectat oare placa de sunet pentru diferite configuratii, mi-a spus ca trebuie vazuta schema slotului (altcumva s-a exprimat dar nu mai retin exact). Degeaba i-am spus ca celalalt functioneaza foarte bine, mi-a zis ca nu-l intereseaza anomaliile observate de nepriceputi. Dar, revenind la placile Asus, chiar asta a fost noutatea: posibilitatea diferitelor combinatii. O sa incerc sa scriu direct celor de la Asus, poate va raspunde cineva. Si o sa mai caut pe net. Poate voi gasi vreo schema cu conectarea pinilor de pe socketul respectiv. Multumesc tuturor. Link spre comentariu
modoran Postat Aprilie 11, 2021 Partajează Postat Aprilie 11, 2021 Acum 2 minute, Mircea R a spus: Cred ca cineva mai sus dorea sa rada de mine propunandu-mi scot din slot amplificatorul operational ca sa verific daca se aude totusi muzica. Nu am ras de tine, daca acolo era original NE5532 si ai pus muses03, si muzica 'merge' in continuare, atunci 'merge' si fara nimic acolo. Link spre comentariu
Mircea R Postat Aprilie 11, 2021 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2021 hmmm, electronica asta.... L-am scos si ... merge. Cum Dumnezeu e posibil? Sa prei iesirea RCA semnalul de XLR? Le scot toate sa vad ce se intampla. Link spre comentariu
franzm Postat Aprilie 11, 2021 Partajează Postat Aprilie 11, 2021 (editat) Eu tot nu pricep de ce n-ati pus acolo tub. Sau, si mai audiofil, transformatoare audio vintage cu banda de 15 kHz. Ori la bal, ori la spital. Editat Aprilie 11, 2021 de franzm Link spre comentariu
sesebe Postat Aprilie 11, 2021 Partajează Postat Aprilie 11, 2021 (editat) Pune o poza clara cu placa și detaliază care operaționali i-ai schimbat și cu ce, și încerc să-ți explic care e treaba. DAC-ul meu mi l-am făcut cu PCM1793 special ca să scap de discuțiile aste cu operaționalii din convertorul I-V. Ei tu tu @franzm nu cunosti încă genul credul care citește niște povesti frumoase de pe net și crede ca dacă schimba o componenta gata e în nirvana audio. Schemele moderne bine concepute nu depind asa de mult de componenta exacta utilizata. Editat Aprilie 11, 2021 de sesebe Link spre comentariu
maxente Postat Aprilie 11, 2021 Partajează Postat Aprilie 11, 2021 Acum 47 minute, Mircea R a spus: hmmm, electronica asta.... L-am scos si ... merge. Cum Dumnezeu e posibil? Sa prei iesirea RCA semnalul de XLR? Le scot toate sa vad ce se intampla. Daca iti place aceasta placa de sunet si tii la ea, parerea mea e sa nu mai umblii pana nu intelegi anumite chestii de electronica. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum