Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cumpăr Condensatori Electrolitici

Neagu Raul

Postări Recomandate

• Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Neagu Raul

8

• validae

4

• BRANCA

3

• icar

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Acum 1 oră, BRANCA a spus:

Udar.Conzii de la Unicas sunt fabricaţi de JB Capacitors.Firma "mumă" e în Taiwan.Au o bună reputaţie şi la celelalte categorii de conzi,neelectrolitici.

Mulțumesc de informație - Păi de ce crezi că am cupărat de la ei ? Mai aveau și Jamicon atunci . 

Link spre comentariu
Acum 7 ore, validae a spus:

Dacă nu ai pretenţii deosebite la firme poţi comanda la Tehnoelectric Oradea.Am cumpărat acum ceva ani nişte electrolitici Low ESR pentru o placă de bază.Au fost buni şi ieftini.

De aici am să îi iau și eu, îmi plac prețurile, e ce trebuie

Mai bine 71 cu 70lei decât 39 cu 102lei :limb: 

Link spre comentariu

Curios.Am deschis tehnoelectric.ro şi nu găseşte "condensator electrolitic"!??Am căutat şi pe Google cu cond electrolitic şi tehnoelectric.Zice "pagina pe care o cautaţi nu a fost găsită"...Care-i bişa??

Cred că saitul lor e "muşcat"...Nici "voltmetru" nu găseşte!!

Link spre comentariu

Nu știu, mi-e mi-a murit site-ul cand adăugam ultimii condensatori:)))

s-a dus coșul cu cei 71 de condensatori

Poare a picat site-ul pentru reînnoire la stoc

Nu știu cum fac băieții dar mie îmi pun site-ul înapoi cât să cumpăr conzii ăia, după facă ce vor cu el :57 

Editat de Neagu Raul
Link spre comentariu

Am cumpărat deja de pe tehnoelectric.ro, mi-au plăcut prețurile și au avut tot în stoc

Am dat 116lei total pe 79 de conzi + 2 voltmetre/ampermetre tip panou + livrerea

La banii aceștia puteam să cumpăr doar 39 de conzi pe Adelaida...:rade:

Mulțumesc în special domnului @validaepentru propunerea site-ului precum și celorlalți forumiști care m-au ajutat! 

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări