Neagu Raul Postat Aprilie 7, 2021 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2021 A mai comandat cineva de pe Niden? Este un site sigur? @icar Link spre comentariu
Mitica M. Postat Aprilie 7, 2021 Partajează Postat Aprilie 7, 2021 Niden astia... sunt cam din aceeasi zona cu mivarom-ul... Link spre comentariu
UDAR Postat Aprilie 7, 2021 Partajează Postat Aprilie 7, 2021 Acum 1 oră, BRANCA a spus: Udar.Conzii de la Unicas sunt fabricaţi de JB Capacitors.Firma "mumă" e în Taiwan.Au o bună reputaţie şi la celelalte categorii de conzi,neelectrolitici. Mulțumesc de informație - Păi de ce crezi că am cupărat de la ei ? Mai aveau și Jamicon atunci . Link spre comentariu
Neagu Raul Postat Aprilie 7, 2021 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2021 Acum 7 ore, validae a spus: Dacă nu ai pretenţii deosebite la firme poţi comanda la Tehnoelectric Oradea.Am cumpărat acum ceva ani nişte electrolitici Low ESR pentru o placă de bază.Au fost buni şi ieftini. De aici am să îi iau și eu, îmi plac prețurile, e ce trebuie Mai bine 71 cu 70lei decât 39 cu 102lei Link spre comentariu
BRANCA Postat Aprilie 7, 2021 Partajează Postat Aprilie 7, 2021 Curios.Am deschis tehnoelectric.ro şi nu găseşte "condensator electrolitic"!??Am căutat şi pe Google cu cond electrolitic şi tehnoelectric.Zice "pagina pe care o cautaţi nu a fost găsită"...Care-i bişa?? Cred că saitul lor e "muşcat"...Nici "voltmetru" nu găseşte!! Link spre comentariu
Neagu Raul Postat Aprilie 7, 2021 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2021 (editat) Nu știu, mi-e mi-a murit site-ul cand adăugam ultimii condensatori:))) s-a dus coșul cu cei 71 de condensatori Poare a picat site-ul pentru reînnoire la stoc Nu știu cum fac băieții dar mie îmi pun site-ul înapoi cât să cumpăr conzii ăia, după facă ce vor cu el Editat Aprilie 7, 2021 de Neagu Raul Link spre comentariu
Adrian_D Postat Aprilie 8, 2021 Partajează Postat Aprilie 8, 2021 Acum 13 ore, Neagu Raul a spus: A mai comandat cineva de pe Niden? Este un site sigur? @icar Eu am comandat, sunt OK, livrare rapida. Link spre comentariu
Neagu Raul Postat Aprilie 8, 2021 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2021 Am cumpărat deja de pe tehnoelectric.ro, mi-au plăcut prețurile și au avut tot în stoc Am dat 116lei total pe 79 de conzi + 2 voltmetre/ampermetre tip panou + livrerea La banii aceștia puteam să cumpăr doar 39 de conzi pe Adelaida... Mulțumesc în special domnului @validaepentru propunerea site-ului precum și celorlalți forumiști care m-au ajutat! Link spre comentariu
Postări Recomandate