Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cumpar placa 17MB70-5P V1 pt. medion 32"

poplex22

Postări Recomandate

• Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• poplex22

7

• iuliantv

3

• Florinel TV

2

• dan-a2

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

ce display a folosit?

nu mai conteaza

stiam ca am una,dar a folosit display lg,cupla display e pozitionata altfel,si vad ca e si asta afectata,doar flesuieste ledul stby

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

mersi fain de intentie, am cautat si nu prea gasesc, e cineva la p. neamt (2M-3M) dar cere mult prea mult, poate gasesc sa o repar, stima

eventual cumpar si una identica dar defecta !

Link spre comentariu
1 oră în urmă, dan-a2 a spus:

Nu se potriveste acest main ca nu are mufa de la display la fel

Acum 8 ore, poplex22 a spus:

cumpar sau repar aceasta placa, dupa 1 - 3 reflow functioneaza relativ putin sec. - min.

IMG_6289.1.jpg

Ai facut reflow profesional? sau doar un pic ai incalzit procesorul?

Link spre comentariu

raman recunoscator daca cineva care detine placa buna sau defecta poate sa-mi puna o poza cu o buna rezolutie a placii pe verso in zona de sub procesor, cred ca am niste conzi lipsa .... din exces de zel !

Link spre comentariu
Acum 2 ore, poplex22 a spus:

raman recunoscator daca cineva care detine placa buna sau defecta poate sa-mi puna o poza cu o buna rezolutie a placii pe verso in zona de sub procesor, cred ca am niste conzi lipsa .... din exces de zel !

cam greu pe seara acum,cu blitz sau lanterna,ziua pe lumina naturala e altfel,pozele sant de pe un 17mb70 pentru 42" cea de 32" am suit-o in ,,beci,, maine ajung la ea,oricum nu cred acei conzi smd lipsa ,nu ar permite o urma de imagine

https://postimg.cc/gallery/gYG8sG4

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

pai cele de mai sus nu v-au ajutat?

daca nu uit ,maine dupa amiaza o caut si pun,dar nu cred sa difere fata de cea de 32" cu toate ca astea au in plus procesor ,,video,, ceva ram mai mult parca

Link spre comentariu
  • Marian a închis acest subiect
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări